سال ها خودتو عذاب میدی تا در نگاه دیگران بالا بری بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
مشاورم و دارم حقیقت رو میگم فقط علوم و ریاضیش تاثیر داره البته مشاوره دهم و یازدهم و دوازدهم و پشت ها هستم ولی شاگر دهمی زیاد دارم از سراسر کشور فقط تو میگی تاثیر داره
یبارم اومدم بشم معلمم سگ شد پاچم گرفت گفت شاگردت نمیکنم
شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲
نههه خراب کردییییی این چه معدلیههه ۱۹ و ۹۳ هم شد معدله😐 خوبه که خودتم میدو ...
واقعا استرس دارم، آخه مشاور اومد سرکلاس گفت مثلاً تو منطقه ای که ما هستیم مثلا تجربی ۲۰۰۰دانش آموز قبول میکنه و ریاضی ۱۵۰۰دانش آموز و انسانی مثلا۱۰۰۰قبول میکنه مثلا از این دانش آموزان ممکنه ۹۰۰تاشون ممتاز باشند و بعد وقتی ممتاز ها تموم شدن میرن سراغ کسایی که معدلشون مثلا شده۱۹.۸۰بعد اگر دانش آموز کم اومد میرن سراغ معدل۱۹:۷۰مثلا ممکنه حتی به اون تعداد ۱۹.۵۰ ها هم جا نرسه بعد برای اطمینان میپرسم