من که نشدم،حداقل۳بار زدم ،انشالا که شما باردار بشی دوست عزیز
ترسیدم هیچ وقت بی بی مثبت نبینم،خودم رو گول زدم ،آخرین باز که امپول زدم چند روز بعدش بی بی زدم که مثبت بشه ببینم😂
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
بلاخره مثبت شد عزیزم مرسی گلم من بدون هیچ مصرف دارویی فولیکولهای خوبی داشتم اما شوهرم واریک ...
نه مثبت کاذب گلم،باردار نشده،،باز شما میدونین مشکل از واریکوسل همسرتونه،ما که سالمیم اصن چیزی واس درمان وجود نداره و باردار هم نمیشم این بد
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
😔اصلا نمیدونم که خدا چ حکمتی داره نگران نباش ایشالا این ماه دامن هممون سبزه
من هم نمیدونم،انشالا 😍❤️هرچی خدای مهربون صلاح میدونه همون بشه