2777
2789
چرا عمل نمیکنه؟ مشکل که اون موقع نداشتم دکترم گفته آنقدر ازت آزمایشهای مختلف میگیریم تا بلاخره یه مش ...

میترسه کلا اسپرم صفر بشه امکانش هم هست برای خیلیا صفر میشه نمیدونم که فعلا که تو حچل افتادیم آینده چی میشه خدا میدونه

میترسه کلا اسپرم صفر بشه امکانش هم هست برای خیلیا صفر میشه نمیدونم که فعلا که تو حچل افتادیم آینده چ ...

ن بابا شوهره دوستم عمل کرد چند سال پیش الان ی پسر پیش دبستانی داره 

داداششم عمل کرده البته اون مجرده 

خیلیا عمل می‌کنن

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه این دوماه نشه باید بره عمل 

انشالله زودی باردار میشی و صحیح و سالم میاد بغلت😘 

غصه نخور خدای ما بزرگه❤️

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
انشالله زودی باردار میشی و صحیح و سالم میاد بغلت😘  غصه نخور خدای ما بزرگه❤️

حرفت چشامو پر کرد  دقیقا اره ماهم خدایی داریم

دلم یهو واسه نینی دومیم که صدای قلبشو شنیدم تنگ شد پر کشید🥺

حرفت چشامو پر کرد  دقیقا اره ماهم خدایی داریم دلم یهو واسه نینی دومیم که صدای قلبشو شنیدم تنگ ...

من صدای قلبشونم نشنیدم🥲

تاپیک اول منو بخون 

کاش خدا واقعیشو به شما بده و من هم باردار نباشم

من برات دعا می کنم که انشاءالله باردار بشی و بچت صحیح و سالم باشه

تو ام برای من دعا کن که انشاءالله باردار نباشم چون بعد از محرمیت مجرد محسوب می شم و خانوادم متوجه بشن زندم نمی ذارن

تاپیک اول منو بخون  کاش خدا واقعیشو به شما بده و من هم باردار نباشم من برات دعا می کنم که انش ...

ایشالا که حامله نیستی 

آخه عزیزم اگه از نامزدت هست دیگه کاری نمیشه کرد بهشون بگو

اما اگه از دوس پسره که ایشالا که کلا نباشه اصلا

آخه گلم مواظب بودی دیگ 

بمیرم برات من صدای قلب دومی رو گوش کردم اما ضعیف میزد🥺

خدا نکنه❤️دکتر توی شش هفته  گفت فعلا زوده منم گفتم یکدفعه تو سونوی ان تی می‌شنوم دیگه قسمت نشد💔

تاپیک اول منو بخون  کاش خدا واقعیشو به شما بده و من هم باردار نباشم من برات دعا می کنم که انش ...

عزیزم نگران نباش باردار نیستی شش ماهه گذشته اگه بودی الان دیگه لباسات تنت نمیشد .. اما اینو درس عبرت قرار بده که دیگه هیچوقت همچین درخواست های رو قبول نکنی حتی اگه صیغه باشی. بزار عقد کنی عروسی بگیرن برات بعد با خیال راحت... 

چند ماهه داری تو استرس زندگی میکنی بخاطر یه اشتباه

انشاءالله که حامله نیستم

حامله نیستی عزیزم با پیشتاب احتمال بارداری ۱ درصد هست

شما هم که ۵ ماه میگذره از جداییتون اگه حامله بودی حالت تهوع داشتی ویار داشتی نفخ داشتی و یبوست وووو

[QUOTE=327388948]خدا نکنه❤️دکتر توی شش هفته  گفت فعلا زوده منم گفتم یکدفعه تو سونوی ان تی می‌شنوم دیگه قسمت نشد ...[/QUOT

مآل منم نمیذاشتن گوش بدم زور کردم گفتم میخوام بشنوم 

ایشالا وقتی باردارشدیم از اول بارداری تا  صدای قلبشون گوش میدیم

[QUOTE=327388948]خدا نکنه❤️دکتر توی شش هفته  گفت فعلا زوده منم گفتم یکدفعه تو سونوی ان تی می‌شن ...

من میگم این سری دیر برم سونو مثلا ۹ هفته خیالم راحت باشه دیگه قلبش میزنه🥲