دقیقا شوهر من میگه بزار جا گیر بشیم بعد آخرش هم عادت میکنم و همون مدلی میمونه ،
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اره هم فرشا و هم در و دیوار رنگ شده تازه بارونی هم بود
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
نمیدونم ، ولی وقتی که واسه اولین بار پخش شد من کلاس اول ابتدایی بودم هیچ درکی از سختی هایی که کشیدن نداشتم ، اما الان بعد از حدود ۱۴ سال خیلی عمیق تمام این دربه دری ها و پول نداشتنارو درک میکنم واقعا فیلم خوبیه
کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂
به همون دلیل که بچه بودم یوسف پیامبر رو دیدم یهو گفتم مامان این داداشای یوسف داشتن گندم میگرفتن بخدا یه ماشین از پشت تپه رد شد کسی باور نکرد تا همین تازگیا اون قطعه رو گذاشتن اینستا دیدم فرستادم براشون😂😂😂😂