2777
2789
عنوان

آب برنج

102 بازدید | 7 پست

سلام دوستان ❤️

من پیشونیم خط افتاده بعضی وقتا خیلی دیگه عمیق میشه و دیده میشه ولی بعضی وقتا خوبه شرایط بوتاکس زدن ندارم به نظرتون آب برنج استفاده کنم یک راهکاری باشه حداقل پیشگیری بشه بدتر نشه🥲 چون تو نت زده بود برای پوست خوبه فعلا که دارم برای موهام استفاده میکنم موهام بهتر شده کسی استفاده کرده برای چروک و اینا؟ میگن زیادم بذاری رو پوستت جوش در میاد🥺🥲

الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜
عزیزم برای مو چطوری استفاده میکنی توضبح میدی

تو نت که عزیزم هر کس یک جور راهکار داده بود ولی خودم برنج رو اسیاب کردم مثل ارد برنج شد بعد هر دفعه که میخوام استفاده کنم با یکم اب میذارم یکم بجوشه تقریبا غلیظ که شد استفاده میکنم میزنم به موهام و یک کلاه حمومم میذارم سرم تقریبا یک ساعت یک ساعت و نیم بعد میرم حموم میشورم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برای مو چطوری استفاده میکنی توضبح میدی

البته میگن اصلش باید به ریشه بزنی یک چیزی هست اسمشو نمیدونم معمولا برای روغن تراپی استفاده میکنن که قشنگ به ریشه بزنن ولی من به کل موهام میزنم به ریشه هم وقتی میزنم یکم ماساژم میدم همون موقع که دارم میزنم

جواب داده گلم؟؟

اره عزیزم موهام بهتر شده و رو رشدشم تاثیر داشت خداروشکر ولی باید مرتب بزنی من یک مدت نتونستم استفاده کنم ولی باز شروع کردم چون تغییراتشو دیدم😍❤️