2777
2789
آدم عجیبیه بعدعجیبتراینکه صبح ساعت ۷نگاه کردم دیدم همه تاپیکاش نیست 

تا اسمشو شنیدم یاد یه نفر افتادم 

اونم یهودیه وجنگیری میکنه 

به بقیه میگه من به هر چیزی که دلم میخاد میتونم تبدیل بشم مثلا جغد خفاش ....

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   
نچ ماجرا یچی دیگه ست گفت تو تاپیکای جنسی شرکت کردی

اونو تاحالا نشنیدم ازش بخدا ولی جریان داره بهت میگم بعدا. ببین بعد دیدم خواستم بنویسم خب توکه قبول نمیکنی حداقل با. نی نی یارا مچ هستی بگو چجوری بهشون بگو گم یام  بدم دیدم قفل کرده 😐

اقاهستم🚫💔.      امیر عباس هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نچ ماجرا یچی دیگه ست گفت تو تاپیکای جنسی شرکت کردی

بعدشم اون تاپیک جنسی که شما میگی آره یه خانم به اسم حسام بوداونجا برای من نی نی یار ومحیار تگ کرد بعدش من تو اون تاپیک ناراحت بودم چون اسی صاحاب تاپیک زده بود گفته بود شماها بهم تحمت فحشا زدین منم یه استیکر غمگین گزاشتم لوم ناراحتم بخاطر تازه من کل تاپیکو اصلا نخوندم رفتم دیدم اون خانم برای من نی نی یار تگ کرده البته بعدها اونخانم رو دیدم وبهش گفتم من قسسد بدی نداشتم فقط برای تحمت فحشایی که زده بودن ناراحت بودم برای اسی 

دیگه خدا میدونه چی شده    

من اون خانم شاهد دارم باهاش حرف زدم حتی قسم خوردم که منظوری نداشتم تازه فهمیدم الان ومحیار نی نی یار هست چون دروغ گو گفته بود نیستم 

لابدکاری میکنیدکه تعلیق میشیددیگه

خب آره مثلا چند شب پیش یه کاربر اقا که خودشو خانم جا زده وچندنت خانم هم می‌دونستن اینو همه تگ میکردن تا شوخی کنه حتی جنسی باهاش دعوام شد فوش فوش کاری 

نچ مهیار نی نی یار نیست یجور دیگه تعلیقت کرده که نمیتونم بگم    

نمیدونم خلاصه ولی حتما اسکرین داده بلاخره صبح تا شب داره تاپیکای اونارو میزنه نی نییلر فلان گفت نی نی یار بهمان گفت وای تروخدا فلان کنین بهمان کنین 

خب آره مثلا چند شب پیش یه کاربر اقا که خودشو خانم جا زده وچندنت خانم هم می‌دونستن اینو همه تگ میکردن ...

خب اونجورمواقع گزارش میزدیددعوابراچی بود اصلا 

ما آدم هابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیر، و برای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم.

من اون خانم شاهد دارم باهاش حرف زدم حتی قسم خوردم که منظوری نداشتم تازه فهمیدم الان ومحیار نی نی یار ...

مهیاروازسارابپرس نی نی یارنیستن اصلا کمک نی نی یارامیکنن وشمام که میدونی تاپیک عکس وتاپیک جنسی نبایدبری تعلیق میشی ولی بازمیرید

ما آدم هابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیر، و برای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم.

خب اونجورمواقع گزارش میزدیددعوابراچی بود اصلا 

مجبور شدم دیگه طرف چندبار تعلیق شده بود باز اومده بود بعدم یه کسایی باهاش حرف میزدن که بهت بگم تعجب میکنی ولی نمیگم

مهیاروازسارابپرس نی نی یارنیستن اصلا کمک نی نی یارامیکنن وشمام که میدونی تاپیک عکس وتاپیک جنسی نباید ...

منم میدونم نباید بزم ولی اونجا واقعا اصلا متوجه نشدم تاپیک جنسیه فقط خاستم همدردی کنم بخاطر این که تحمت زده بودن بهش اونم تحمت فحشا. بعدشم خودم چند وقت پیش شنیدم محیار میگفت فلان کارو بکنین لغو میکنم