2777
2789
چه اسمی هم داره 

اصلا ضدایران تمام ایرانو ب فحش های ناموسی زشت میبنده نصف شب چندوقت پیش تاپیک علیه کشورمون زده بود هرچی بچه ها نی نی یارتگ میکردن خواب بود اونم هرچی دلش خواست گفت ب همه ی زنا فحش رکیک میدادگزارشش دادن فتا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو ماجرا رو اون که با ادبه پس مشکل از خودته    

ببین یه حرفی خاستم بهش بزنم خصوصی درخواست دادم قبول نکرد بعد یه تاپیکش باز بود گفتم قبول کن کار دارم گفت قبول نمیکنم گفتم بابا منو تو دوتا مرد هستیم آقا اشکال نداره فقط یه حرفی میخوام بزنم 

اقاهستم🚫💔.      امیر عباس هستم
اصلا ضدایران تمام ایرانو ب فحش های ناموسی زشت میبنده نصف شب چندوقت پیش تاپیک علیه کشورمون زده بود هر ...

کاری نداره ازپیاماش اسکرین بگیربفرس برانی نی یار درعرض نیم ساعت تعلیق میشه

ما آدم هابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیر، و برای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم.

نمیدونم کاربرا گفتن اول گربه نمیدونم چیچی اسم کاربریش بوده

آره کاربری های مختلفی داشته گربه هم یک از اونا بوده که با اون کاربری ها حرفای زشت میزده

اما الان با نام کاربری دزد دریایی اومده و دیگه حرف زشت نمیزنه و خودشو آدم حسابی نشون میده!

نمیدونم کاربرا گفتن اول گربه نمیدونم چیچی اسم کاربریش بوده

شما اینجورمواقع گزارش که زدی دیدی تعلیق نشدحتماازکامنتش اسکرین شات بگیر

ما آدم هابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیر، و برای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم.

کاری نداره ازپیاماش اسکرین بگیربفرس برانی نی یار درعرض نیم ساعت تعلیق میشه

اون شب هرچی کاربرا بش میگفتن فقط با فحش رکیک وخنده جواب میداد اصلا ترسی نداشت حتی ازپلیس فتا ک یه کاربرتماس گرفته بود

اون شب هرچی کاربرا بش میگفتن فقط با فحش رکیک وخنده جواب میداد اصلا ترسی نداشت حتی ازپلیس فتا ک یه کا ...

اینجوریام نیس میترسن به روخودشون نمیارن