2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه حبه سیر رنده شده با جعفری خورد شده تازه یا فریز شده میریزم توش و آرد نخودچی و نمک و زردچوبه و فلفل و تخم مرغ ولی جعفری بیشتر بریز

عالی میشهههه

قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️‍🩹

سیب زمینی خام باشه

۴تا رنده ریز میکنم ابشو میگیرم ی پیاز درشت رنده میکنم زردچوبه، فلفل سیاه، نمک میزنم ی تخم مرع بعدش هم میزنم با دست فرم میدم تو روغن سرخ میکنم

سیب زمینی اب‌پز باشه

دوتا با گوشکوب له میکنم ی پیاز رنده میکنم نمک، فلفل سیاه، زردچوبه میزنم ۳تا تخم مرغ میزنم  قاشق قاشق میریزم تو تابه سرخ میکنم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

سیب زمینی خام یا پخته؟

سیب خام رنده کن و پیاز رنده کن یه حبه سیر و آبشونو بگیر ادویه هارو بزن و یه کوچولو دارچین و یه تخم مرغ بعدم تامام

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
سیب زمینی خام باشه ۴تا رنده ریز میکنم ابشو میگیرم ی پیاز درشت رنده میکنم زردچوبه، فلفل سیاه، نمک می ...

مرسی که انقدر خوب توضیح دادی😘

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
سیب زمینی خام یا پخته؟ سیب خام رنده کن و پیاز رنده کن یه حبه سیر و آبشونو بگیر ادویه هارو بزن و یه ...

🙏🏻😚

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....