2777
2789
عنوان

ایرپاد

55 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من چند روز پیش ایرپاد باسئوس اس یک خریدم ولی اینطوری که شارژ به نظرم خیلی سریع خالی میشه توی بیست دقیقه یا نیم ساعت از صد میرسه شصت بعد همینطوری کمتر میشه یکی از گوش هایش هم کلا مشکل داره دیر شارژ میشه سریع خالی می‌کنه و خاموش میشه این طبیعی واقعا من هر چی به فروشنده میگم میگه همه ایرپاد اینطوری هستند قبلا هم داشتم اصلا اینطوری نبود حالا ازم گرفتند گفتند بررسی میکنند امروز باز می‌خوام برم به نظرتونه اونا درست میگند 

نه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من دو سه تا دارم اینطوری نیست 

یکی که خیلی ارزان خریدمش خیلی خوب شارژ نگه میداره ولی یک گوشیش از اون یکی ضعیفتره

بقیشون هم خیلی خوب هم شارژ نگه میدارن هم صدا را خوب پخش میکنند

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
نه من دو سه تا دارم اینطوری نیست  یکی که خیلی ارزان خریدمش خیلی خوب شارژ نگه میداره ولی یک گوش ...

منم قبلا داشتم حتی یدونه اش فیک بود ولی صد برابر از این بهتر بود اینو دو تومن و پانصد گرفتم امیدوارم گرفتن بررسی کنند پولم پس بدن امروز 

منم قبلا داشتم حتی یدونه اش فیک بود ولی صد برابر از این بهتر بود اینو دو تومن و پانصد گرفتم امیدوارم ...

حتما پس بگیر 

تهش تعمیرش میکنند که برات ایرپاد نمیشه

کاربر خیلی قدیمی هستم ...