2777
2789

عسیسمممم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

خودمو نمیذارم

ولی پسر داییمو بذارم ؟

۱ سال و چند ماهشه عشق منههههه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آلبومم خونه مامانم ایناس

ولی نوزادیم وحشتناک قشنگ بودم بعدش میشم جوجه اردک زشت یعنی انوار عوضم کرده بودنااااا تا این حد😅 بعد دوباره خداروهزارمرتبه شکر برگشتم خوب شد چهرم دوباره😂

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
آلبومم خونه مامانم ایناس ولی نوزادیم وحشتناک قشنگ بودم بعدش میشم جوجه اردک زشت یعنی انوار عوضم کرده ...

کودکی چالشی داشتی😂

دوتا کتاب خوندی فاز روانشناسی نگیر! 
کودکی چالشی داشتی😂

خیلی😂😂😂

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
ایشون هستن 🤭

اوخ خودا

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

حذف تاپیک

aidaaaaaa | 6 دقیقه پیش

گپ چی بی تی

rozaaa_1 | 6 دقیقه پیش

بلاتکلیفی

792negr | 7 دقیقه پیش
2791
2779
2792