2777
2789
عنوان

چیکار کنم آخه 😭💔

226 بازدید | 18 پست

شد دو ماه که قهریم کل راه های ارتباطیم بستس 

نه جواب زنگ میزنه نه پیام میده نه چیزی منم زنگ میزنم جواب نمیده پیامک و پیم هم میدم جواب نمیده جای خونمون گاهی میبینمش فرار میکنه خانوادش اومدن گفتن دیگه نمیخوادت برید توافقی جداشید خانواده منم گفتن نه مهریشو میزاره اجرا الکی که نیست اوناهم گفتن پس طلاق نمیدیم همینطوری دخترتون ور دلتون بمونه بجای اینکه آشتی بدن بدتر دورمون میکنن حتی خود شوهرمم بخواد برگرده خانوادش نمیزارن یک آدمی بود یک ساعت طاقت دوریمو نداشت الان دو ماهه قهریم قبلا قهر میکردیم من حال خرابی میکشیدم اما الان یکجوریم انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده خودمم دیگه تعجب کردم از رفتار های خودمون میدونم دوسم داره اما خیلی برام عجیبه مطمئنم خودش تاحالا هزار بار خواسته برگرده خانوادش نزاشتن

چیکار کنم؟ 

حالم یکجوریه انگار تو زمین و آسمونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت رفتار کسی و به نفع خودت توجیح نکن ، صادق تر باش با خودت

میدونم میشناسمش اون روز بیرون منو دید وایستاده بود با حسرت نگاه می‌کرد موقعی که دو ماه پیش باهاش حرف زدم بهم گفت نمیخوامت اما گریه میکرد 

مهریتو بزار اجرا طلاقم نگیر یمدت بیان دادگاه و برن بفهمن بی مغزای احمق 😑فقط خانواده ایرانی تا ماتحت ...

خانواده شوهره اصلا براشون مهم نیست هیچ چیزیو گردن نمیگیرن خاله هاش همه یا سه بار ازدواج کردن یا طلاق گرفتن تازه بهم میگفتن وقتی دو نفر ازدواج میکنن باید آماده تاریخ طلاقشونم باشی یک چیزه خیلی طبیعی میدونن طلاق رو براشون اصلا مهم نیست از اونایین که پولشونو جاهای بد مثل کفن و قبر و بیمارستان و دارو و دکتر و دادگاه خرج میکنن اما حاضر نیستن برا بچشون یک جفت کفش بخرن 

خانواده شوهره اصلا براشون مهم نیست هیچ چیزیو گردن نمیگیرن خاله هاش همه یا سه بار ازدواج کردن یا طلاق ...

میتونی درخواست نفقه بدی یکم تلافی بشه

دوتا کتاب خوندی فاز روانشناسی نگیر! 
بعدش احضاریه میره براش میاد دادگا اون موقع باید تکلیف تو روشن کنه...چون وقتی نفقه تو نداد بعد ۶ماه ط ...

خانوادم نمیزارن بعد اینطوری اصلا راضی نیستن میگن نمیشه الکی الکی تموم بشه نفقه مگه چقدره مامان و بابام میگن قصد ازدواج که نداری همینطوری بمون بزار اونم بمونه همونجوری که اون بلاتکلیف گذاشته توام بلاتکلیف بزارش

خانوادم نمیزارن بعد اینطوری اصلا راضی نیستن میگن نمیشه الکی الکی تموم بشه نفقه مگه چقدره مامان و باب ...

همش به ضرر خودته منم وضعیت تورو داشتم الان میفهمم چقد بخودم ظلم کردم....اون اگر نیازی داشته باشه خیلی راحت میتونه بره رفعش کنه تو چی؟باید بمونی بنامش نه از لحاظ عاطفی نه جنسی هیچجوره حمایت نمیشی تازه بلاتکیفی همش مخ تو میخوره ازینور همه ازت میپرسن کیدعروسیته کی فلان بهمان...نفقه رو برای پولش نمیگم برای این میگم که هم اون بفکر بیوفته وهم تو دستت پیش باشه بعدا بگی من ازفلان تاریخ درخواست نفقه دادم ایشون هیچی ندادن.ولی اکه اینکارو نکنی شش ماه دیگه میکنی همینطوری هی طول میکشع

مردی زنشو بخواد خانواده چیه خودشو و ب آب و‌اتیش میزنه با خودت صادق باش ۶ماه بگذره و نیاد دادگاه طلاق ...

آخه میدونی یکهویی گفت نمیخوامت اصلا آدمی نبود که این حرفو بزنه هرموقع دعوا میکردیم فقط پشت گوشی بود حضوری میدیدمش بهش میگفتم خوب حرفایی که پشت گوشی گفتیو بگو بعد میگفت چیا من چیزی نگفتم هیچوقت نمیتونست تو چشمام نگاه کنه بگه نمیخوامت اما اون شب گفت وقتیم اینو گفت گریش گرفت خندم گرفته بود یک لحظه فکر کردم حالت طبیعی نداره وقتی گفت خندم گرفت خانوادشم اومدن خیلی طبیعی گفتن دیگه تمومه نمیخواد خودمم این مدت یکجوریم قبلا یک قهر ساده میکردیم کلی حالم بد میشد اما الان یکجوریم انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده سر در گمم نمیتونم بخوابم توی بیداری همش جِن میبینم خانوادم میگن چجوری تو قبلا یک قهر ساده میکردی اونقدر ناراحت میشدی الان چرا هیچکاری نمیکنی بیشتر از رفتار های خودمم تعجب کردم نمیدونم اصلا چیشد توی یک شب این اتفاقا افتاد اصلا هنگ کروم