2777
2789
عنوان

تو بزرگ ترین دوراهی زندگیم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 26 پست
نه دگ بعد کلی گشتن این دو مورد بهترین گزینه هاس که فردا ساعت ۱۲ باید یکیش و انتخاب کنم.همسرمم همش می ...

من خودم با اسانسور موافقم چون الان هم مهمونام نمیان میگن پله زیاد داری هم خودم اذییتم مخصوصا وقتی خرید زیاد میکنم یا میرم سفر و میام

ببین امکان نصب آسانسور هست یانه اگه نیست و می‌دونی حالا حالا ها نمیتونی عوضش کنی جسمت خیلی فرسوده می ...

درسته الانم طبقه سومیم ولی خونمون بدنقشه و ۷۰ متری و دلگیر‌

واسه همین دلم هر یچی میخواد که هم شرایط اولی و داشته باشه هم دومی ولی متاسفانه به پولمون نمیخوره

حالا بین این دو گیر کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای سرمایه گذاری یا سکونت؟

اگه سکونت خودت میخوای تا چند سال بشینی اونجا؟

تهران یا شهرستان 

منطقه شون چه تفاوتی باهم داره 

قیمت شون چقدر باهم فرق داره؟

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 

من خودم طبقه چهارم هست و ساختمون اسانسور داره ولی از پله ها میرم زیاد از اسانسور استفاده نمیکنم  اولی رو انتخاب کن خونه بزرگ و دلباز خیلی خوبه یه طبقه چیزی نیست بین طبقات دو دقیقه استراحت کن هم ورزشه برات

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
برای سرمایه گذاری یا سکونت؟ اگه سکونت خودت میخوای تا چند سال بشینی اونجا؟ تهران یا شهرستان  ...

شهرک اندیشه تو استان تهران

اگه بگیریم لااقل ۵ سال باید بشینیم

برای زندگی

برای سرمایه گذاری یا سکونت؟ اگه سکونت خودت میخوای تا چند سال بشینی اونجا؟ تهران یا شهرستان  ...

منطقه هاهم یکیو تقریبا نزدیک به هم یعنی فرق چندانی از نظر لوکیشن ندارن

شهرک اندیشه تو استان تهران اگه بگیریم لااقل ۵ سال باید بشینیم برای زندگی

منطقه هر دو یکسانه؟

من بودم ملکی که آسانسور داره و جای بهتری هست رو خرید میکنم 

تو شهر ما ملک بدون آسانسور خوب فروش نمیره 

اما احساس میکنم تهران خیلی این موضوع ملاک نباشه 

اگه دلت با اولی هست حتما از دوسه تا بنگاه بپرس 

مثلا بگو من ی ملک دارم باین مشخصات برای فروش ببینم بهت چی می گن 

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 

منم پارسال همین موقع ها تو موقعیت شما بودم دقیقا و خونه رو انتخاب کردم که تو لوکیشن عالی بزرگ،بسیار نورگیر و دلباز بازسازی شدههمه چی عالی صفرتاصد رو انتخاب کردم و طبقه سوم پله هاش سخت و اذیت کن نیستن ولی خب الان یه ماهی هست که اومدم داخلش مامانم زیاد نمیتونه بیاد مهمونام اکثرا میگن نمیتونن بیان خودم خیلی اهل بیرون رفتن نیستم ولی خیلی سختمون شده و همش میگم کاش اینجارو انتخاب نمیکردم به هیچ عنوان هم شرایط خرید خونه دیگه رو نداریم 

اسی بدون تردید ملکی که اسانسور داره 

اولی با سال ساخت بالا وبدون اسانسور ،رو دستتون می مونه وبعدا برای فروش وتعویض خونه مکافات دارید 

حتی برای اجاره دادن هم کسی سراغش نمیاد 

دومی رو رو دو سه سال بشین راحت میفروشی 

وقتی میخوای خونه بخری انقدر هولی که به بعضی نکات توجه نداری 

در حال حاضر داشتن پارکینک وآسانسور از واجبات یه ساختمونه