2777
2789
عنوان

بچه بد خواب معظلی هست

109 بازدید | 8 پست

بدنم کم آورده پسرم خیلی کم خوابه شوهرم صدا کردم میگم بیا کمک از بس خر و پف کرد  دخترمم بیدار دعوامون شد باورتون میشه روز ها هم خواب نداره فقط هم میگه پا اصلا راضی نیستم ازش اما دخترم خیلی مهربون و آرومه این نه

بهترین خودت باش

دختر منم اینجوری بود یک هفته است عادت دادم ب کنارم بخوابه رو بالش هر کی رو بالش خودش ظهر ها هم میخوابم پتو میکشم سرم آنقدر حرف میرنه و بازی میکنه تا آخر خسته میشه میاد پیشم میخوابه ولی تی وی و چراغ و خاموش می‌کنم امتحان کن شاید نتیجه داد من تا ساعت ۳سال باید قصه میگفتم تا بخوابه نمیخوابید ک بازم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم اینجوری بود یک هفته است عادت دادم ب کنارم بخوابه رو بالش هر کی رو بالش خودش ظهر ها هم ...

امتحان کردم بیدار می مونه به خرابکاری کردن

بهترین خودت باش
امتحان کردم بیدار می مونه به خرابکاری کردن

بخدا دختر من الان رفت خودش انداخت روشوهرم بیدارش کرد بلندش کرده سرپا میچرخونه یازده ماهشه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
بخدا دختر من الان رفت خودش انداخت روشوهرم بیدارش کرد بلندش کرده سرپا میچرخونه یازده ماهشه

خوشا به سعادت از تنهایی مردم واقعا من دیگه توان ندارم این اصلا کمک من نمیده از پا درد گریه ام گرفته 

بهترین خودت باش
خوشا به سعادت از تنهایی مردم واقعا من دیگه توان ندارم این اصلا کمک من نمیده از پا درد گریه ام گرفته& ...

من از تولدش تا الان یکشب  پشت  هم سه ساعت نخوابیدم  نه کیلو کم کردم 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....