یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انش الله همینقدر که گفتن بشه اما به ما اولیای سال گفتن ۴۰ تومن که ۱۰۰ تومن شد خدا لعنتش کنه دکتر خلج رو من کلینیک مام آیوی اف کردم که همین دکتر برام دوبار عکس رنگی نوشت و گفت سالمه در حالی که هیدروسالپنکس بود و نفهمید اما بعد از اون هر جایی رفتم گفتن بخاطر هیدروسالپنکس آی وی افم مثبت نشده خلاصه که مرکز مام نرید بخدا همش تبلیغاته هر سری هم که بری چه نیاز باشه چه نه دکتر سونو میکنه و هزینه سونو و ویزیت فقط میشه ۱ تومن
نمیدونم واقعا من بیمه نیروهای مصلح بقیه الله یانجمیه هیچ اطلاعی ندارم انقدرحالم بده ازاسترس ت ...
ای بابا غصه نخور عزیز دلم انشاالله شما با همون بار اول نتیجه میگیری آی وی اف خودش راه سخت و خسته کننده ای هستش پس خودت با ناامیدی سختترش نکن انشاالله با انرژی بالا برید که بهترین نتیجه رو بگیرید