2777
2789

سلام عزیزانم 

حلوا برای ۵۰نفر چند کیلو آرد میخواد؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ظرفات چقدریه عزیزم؟ 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

ظرفات چقدریه عزیزم؟ 

گلم میخوام تو سینی بزارم اما واسه ۵۰نفر

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم میخوام تو سینی بزارم اما واسه ۵۰نفر

عزیزم من معمولا تو این کراکتهای بیسکوییتی یا کاغذی میریزم حلوارو.. هر سی نفر یه لیوان ارد حساب میکنم.... یک کیلو ارد احتمالا بس باشه... من پیمانه م لیوان دسته داره... برا این تعدادی که شما میگین چهار لیوان باید بس باشه... ان شاءالله خدا قبول کنه. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

عزیزم من معمولا تو این کراکتهای بیسکوییتی یا کاغذی میریزم حلوارو.. هر سی نفر یه لیوان ارد حساب میکنم ...

مرسی عزیزدلم دستتون دردنکنه لطف کردی

انشاالله هم مامانت شفا پیداکنه هم ب عشقت برسی عزیزدلم 

مررسی دورت بگردم😭😭😭خیلی دلم آشوبه

انشاالله هم مامانت شفا پیداکنه هم ب عشقت برسی عزیزدلم 

ان‌شاءالله همیشه شاد و سلامت باشی و حاجت‌روا❤❤❤❤

تو سینی زیاد خورده نمیشه من چند روز پیش برای ۶۰ نفر حلوای شیر یک کیلو ارد گذاشتم

مرسی گلم

میگم واسه یک کیلو آرد از چه مقدار شیر و چه مقدار شکر استفاره کردی عزیزدلم؟

خواهش میکنم عزیزم یک کیلو شکرو ۲ لیتر شیر کلا ارد و شکر برابر و شیر دو برابرشون

مررررسی عزیز خیلی لطف کردی😍😍😍

فقط یکسوال دیگ قول میدم اخریش😅🙏❤

حلوای شیر که درست کردی رنگش تیره شد؟یا زرد؟چونکه اگر ارد کم تفت بدی میگن زعفرونی میشه اما اگر زیاد تفت بدی قهوه‌ای میشه

مررررسی عزیز خیلی لطف کردی😍😍😍 فقط یکسوال دیگ قول میدم اخریش😅🙏❤ حلوای شیر که درست کردی رنگش ...

اشکال نداره عزیزم سوالی داری بپرس جواب میدم.

من سالهاست که غالبا حلوای شیر درست میکنم.یعنی دیگه خانواده حلوایی بجز حلوای شیر رو نمیپسندن که بخوام درست کنم.

بله حلوای شیر باید رنگش روشن و زعفرانی باشه.ارد و به حدی تفت بده که بوی خوبی ازش بلند شه و یه مقدار هم تغییر رنگ بده .رنگش تقریبا مثل قاووت بشه خوبه

اشکال نداره عزیزم سوالی داری بپرس جواب میدم. من سالهاست که غالبا حلوای شیر درست میکنم.یعنی دیگه خان ...

مررررسی فداتشم💕💋💋💋💋