2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

1477 بازدید | 53 پست

سلام من دو ساله اقدامم ۳۲ سالمه دچار پولیپ و فیبرومم هستم پارسال هیستروسکوپی انجام دادم بازم عود کرده دکتر گفت ک فقط ای وی اف انجام بدم پولیپ و فیبرومام زیر 1سانت هستن و پراکنده. این ماه ۱۲ روز عقب زدم پریود شدم دکتر ب من استرادیول ۲ میلی روزی یکی و لتروزول دوتا شبی و امپول سینال اف داده. با اینا ضخامتمم روز ۳ پری ۸ بود. نصرف این قرص و امپول باعث بالا رفتم ضخامتم نمیشه؟ امکان بارداری دارم؟

سلام عزیزم. 

من یکی از دوستانم که فیبروم داشت باید عمل میشد از طب سنتی یه شیاف به این لیابل گرفت گفت خیلی تاثیر داره و بدون عمل بیرون و کیست هارو دفع کرده

از چندین نفر تعریفش رو شنیدم حتی از دفع شده ها عکس گذاشته بودن 

منم خریدم هنوز استفاده نکردم 

زیاد گرون هم نبود فک کنم حدود ۴۰ تومن بود ۵ تا دونه اش باید در ماه زمان که خونریزی نداری یک شب در میان استفاده کنی ماهی دوتا بسته

یه سرچ داخل نت بکن شاید کمکت کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مداوم استفاده کردی؟ چه بد  ان شاءالله زودتر مشکلاتت حل بشه

بله متاسفانه شانس باهام یار نبود . من موندم این داروهایی ک داده برای ضخامت بالا ببره اخه من ۸ بود ضخامتم روز ۳ پری موندم چی میشه زیر دلمم درد ممیکنه میدونم بخاطر ضخامت رحممه

ای خدا . ان شالله این ماه برات بگیره ‌ داروهاتو بخور چون صخامت راحت بالا میره. پیگیر سقطت باش ببین م ...

فعلا نمیخام استفاده کنم تا بعد عید سقطم گفت یه دونه نیاز به بررسی نداره ازمابشم دادم اوکی بود

فعلا نمیخام استفاده کنم تا بعد عید سقطم گفت یه دونه نیاز به بررسی نداره ازمابشم دادم اوکی بود

اها پس خداروشکر ک مشکلی نبوده . سینال اف یه ماه مهلت داره اگه داروهاتو نگرفتی بزار عید بگیر