2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کار به محتوای تو پیمانه نداشته باش، فضای پیکانه رو میگم که به ازای هر نفر اونقدر فضا تو قابلمه نی ...

شرمنده که خنگم یعنی ۱۵پیمانه برنج خشک بریزم تو قابلمع؟

اسی ما رو سرکار گذاشتی و یا واقعا اینقدر از مرحله پرتی؟ انصافا قبلا غذا درست کردی؟ تو با اینهمه مهارت حالا چطور میخوای آبکش کنی، برکت خدا زو شفته نکنی، از کسی کمک حضوری بگیر

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
با آب هم میتونی فردا چک کن هر دو پیمانه آب یک نفر یعنی۳۰ پیمانه بریز ببین جا میشه، پبمانه هم یکم از ...

فدای مهربونیت اوکی فک کنم فهمیدم فردا تست میکنم

اسی ما رو سرکار گذاشتی و یا واقعا اینقدر از مرحله پرتی؟ انصافا قبلا غذا درست کردی؟ تو با اینهمه مهار ...

نبخدا سرکار نزاشتم غذا درست کردم بله ولی همیییشه مشکل دارم با این مسله 

این حرفا چیه عزیزم سواله دیگه اول سی پیمانه اب بریز اجه اوکی بود اول برنجتو بخیسون تو ظرف دیگه بعد ...

الهی خیر ببینی راستش اکثرا برنجم کته میزارم و همیشه شور میشه ببخشید مقدار نمک برا هر پیمونه بزنج چقدرع؟

اسی ما رو سرکار گذاشتی و یا واقعا اینقدر از مرحله پرتی؟ انصافا قبلا غذا درست کردی؟ تو با اینهمه مهار ...

عزبزم اکثرا برنجم شور میشه میشه بگی برا هر پیمونه برنح چقد نمک بزنم؟

الهی خیر ببینی راستش اکثرا برنجم کته میزارم و همیشه شور میشه ببخشید مقدار نمک برا هر پیمونه بزنج چقد ...

هر دو نفر نصف قاشق چایخوری

دمی کنی سالمتره برنج اما قلقشو لاید دید برنجو

[QUOTE=327173120]هر دو نفر نصف قاشق چایخوری دمی کنی سالمتره برنج اما قلقشو لاید دید برنجو[/من برنج همیشه خیس میکنم بعد ابش خالی میکنم و اب نمک میزارم جوش میاد برنح توش میریزم ولی چایخوری امتحان کردم خیلی بی نمک میشه 

عزبزم اکثرا برنجم شور میشه میشه بگی برا هر پیمونه برنح چقد نمک بزنم؟

برای سه پیمانه یه قاشق چایخوری 

نکنه از این نمک بسته تصیفه شده میریزی؟ 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی