2777
2789
عنوان

شغل همسر

487 بازدید | 67 پست

حاصرین شوهرتون ماشین سنگین بخره باهاش کار کنه شما تنهایید وبچه ندارین با خانواده خودتون تعریبا هم محل باشین اما خیلی راحت نباشین برید بمونید اونجا اگه اره تو این شرایط چطوری زندگیتون مدیدیت میکنید

نه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

اره اگه ناچار باشم ،و الا که انقدر ادم فکر خیالی هستم باین شغل خطرناک که پدر طرفم خودمو درمیارم

من وابسته شم فقط دل تنگ میشم خیلی زیاد دوست دارم شبا خونه باشه حداقل اما نمیتونم منصرفش کنم

مگه قراره هرکی ماشین سنگین خرید شهر دیگه بره کار کنه خوب داخلی کار کنه نمیشه ،شوهر من ماشین سنگین دا ...

این میخاد بره ماشین همسرتدن چیه وکارش با کجاست

2790
2778
2791
2779
2792