2777
2789
عنوان

همه انسانیم

172 بازدید | 16 پست

سلام و عرض ادب

حقیقتش به خاطر یک تاپیک که نظراتش در مورد شهرم بسیار ناراحتم کرد اومدم نی نی سایت ثبت نام کردم و بعد از این تاپیک هم اکانتم رو حذف میکنم.

سالها به واسطه دانشجو بودن یا کار ، به استان های مختلف سفر کردم و با فرهنگ ها و رسومات و لهجه های مختلف آشنا شدم . همواره نظر شخصی بنده این بوده و هست و خواهد بود که همه نقاط کشورم زیبا و با مردمانی قابل احترام و با اصالت است . البته گاهی آدمهایی سر راهم قرار گرفتند که بسیار اذیت شدم ولی هیچ گاه بدی رفتارشان را به شهرشان و قومیتشان نسبت ندادم چون اعتقاد دارم بر اساس قرآن همه انسانها از يك ريشه و برابر هستند .

حال از ذهن سالم چند سوال دارم:

چرا باید یک شهر و مردمش را به خاطر عده ایی محدود زیر سوال ببریم ؟؟

فضای مجازی و سایت ها مگر جای پرسیدن این سوال است ؟(کسی مردم فلان شهر رو واسه ازدواج میشناسه) که با نظرات غرض ورزانه و خلاف واقع عده ای ، اون شهر زیر سوال برده بشه.

چرا خیلیها از خدا نمیترسند ؟؟

از خدای خوب و مهربانم عاقبت بخیری برای خودم و همه طلب میکنم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک چیزی غالب هس در هر فرهنگی

که ممکنه از نظر من که مال یه شعرم خوب باشه

از نظر شما کا مال شهر دیگه بد باشه

چه اشکالی داره تجربیاتشون رو میگن که اشتباهشون تکرار نشه

مثلا یه سری شهرا مبادی اصول اداب ونکته سنجن یه سری قومیتها عقاید خاص دارن وراحتن،یه سری به دیانت اهمیت میدن ،یه سری غالبا اولویت با فرزند پسره،یه سری نگاه متفاوت والبته پست به زن دارن یه سری خیلی مودبن و...

این‌ها نتیجه پرورش نیافتن قوه‌ی تفکر و نحیف و کم خوراک بودن ذهن‌ه!

اگر نه دو برادر که هر دو سر یک سفره و تحت یک تربیت و یک محیط رشد می‌کنند یکی سرشار از فضیلت در می‌آد و دیگری سرشار از رذیلت! حالا چی باعث می‌شه بابت برخورد گذرا با چند نفر از یک شهر و قوم چند میلیون نفری در مورد بقیه جمعیتشون احساس اشراف و شناخت کنیم؟!

اینایی ک میان ازین تاپیکا میزنن اصلا چی میخوان؟ مثلا الان بگن تهرانیا بدترینن کسی ک تاپیک زده دیگه لازم باشه تهران نمیاد؟ یا مثلا ازین نظرات بدون پشتوانه توی ۱ سایت چقدر ب شناختش اضافه میشه؟ طرف بیکاره پا میشه میاد میگه پسرای کجا خوبن؟ مردم کجا مهربونن؟ مردم کجا بدجنسن؟ حالا بری آمار رسمی رو نگاه کنی متوجه میشی اون شهرایی ک توی این سایت یهو جو گیر میشن نظر بد روشون میذارن کم ترین قتل های ناموسی،زندانی و دزدی رو دارن.آخه از نسل جوون بعیده انقد دنبال نظرات زرد و بدون پشتوانه باشن

اونچه که من به عنوان تنها رذیله قطعی از یه قومیت تو ذهنم میمونه تعصب شون رو نژادشونه ،در حقیقت خودشونو بالاتر میدونن وبقیه رو پایینتر،،که در غالبشون دیده مشه

مثلا میان میگن باافتخار فلانم!

خب تاحالا دیدی یه فارس بگه باافتخار فارسم؟

مثلا شما فرض کن تنهام واجهت بایه قومیت وصلت عضوی از خانوادت بااونا باشه واز قضا زخم خورده باشی طبیعی ...

برای دیدگاهتون احترام قایلم. اما دوست خوبم بحث احترام و انسانیته . اگر یک نفر با یک خانواده وصلت کرده و نتیجه این وصلت خوب نبوده ، اصلا دلیلی بر بی حرمتی و بد پنداشتن کل مردم شهر را نمیشه.

برای دیدگاهتون احترام قایلم. اما دوست خوبم بحث احترام و انسانیته . اگر یک نفر با یک خانواده وصلت کرد ...

مشت نمونه خرواره عزیز یک خانواده نیس مسلما باکل طایفه مواجه شده ،منم قبلا مثل شما فکر میکردم درهر حال نظرتون محترمه

اونچه که من به عنوان تنها رذیله قطعی از یه قومیت تو ذهنم میمونه تعصب شون رو نژادشونه ،در حقیقت خودشو ...

من هرربار این بحثا میشه میگم تعصب بزرگ ترین ایراده چون کورکورانه خودستایی میکنه طرف و همین باعث میشه ایرادشو نبینه وبمونه توی توهمش بعد افراد دیگه ازشون فاصله بگیرن چون میبینن اینا تو چند قرن پیش گیر کردن .آخرم چون بخاطر تعصب دیگران زیاد باهاشون گرم نمیگیرن فکر میکنن بقیه مردم با اونا دشمنن هرکی کمتر منم منم کنه پربارتره این خیلی واضحه اونی ک زیاد خودشو باد میکنه می‌ترسه در نتیجه فرار ب جلو میکنه اما خودشونم میدونن دیگران خوب متوجه هستن چه خبره