2777
2789
عنوان

شکست عشقی

102 بازدید | 6 پست

من بعداز۹سال عشقم رفت الان بعداز۶ماه ک رفته با یه پسر اشنا شدم خیلی ارومم کرد تا بتونم فراموشش کنم البته بهش نگفتم بنظرتون درسته برم سر قرار شاید خدا خواستم این بیاد 😭تا زخم قلبمو ترمیم کنه

اشتباه رو اشتباه😑یکم به فکر روح و روانت باش  به فکر قلبت باش

🥲چکار کنم گلم خودش گفته ازهم خوشمون نیومد بگیم همون اول این مرد زندگیه اون بعداز۹سال بعد بهم گفت اخرش ک باید ازدواج کنم 😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥲چکار کنم گلم خودش گفته ازهم خوشمون نیومد بگیم همون اول این مرد زندگیه اون بعداز۹سال بعد بهم گفت اخ ...

مگه اون به قصد ازدواج نیومده بود ؟؟

میتونم بهت بگم گول آدما رو نخور حتی اون کسی که داره توی مجلس امام حسین مداحی میکنه

به آدما هیچ اعتباری نیست همه دنبال منفعت خودشونن

اگه این واقعا قصدش جدی باشه بگو باید خانواده ها در جریان رابطه باشن حتی اگه برای ازدواج خیلی زود باشه

اگه جدی نیست وارد رابطه نشو که بازم میشی همون آدمی که بودی

غمی‌افتاده‌بر‌جانم‌که‌درمانش‌نمی‌دانم..!!❤️‍🩹 کاربری‌دست‌دونفره‌منو‌دوستم🫂❤️
مگه اون به قصد ازدواج نیومده بود ؟؟ میتونم بهت بگم گول آدما رو نخور حتی اون کسی که داره توی مجلس ام ...

چشم گلم حواسمو جمع میکنم یعنی بهش نگم قصدش چیه بهش بگم اگه رابطه زود گذره تو قرار اول تموم بشه

چشم گلم حواسمو جمع میکنم یعنی بهش نگم قصدش چیه بهش بگم اگه رابطه زود گذره تو قرار اول تموم بشه

اره آفرین♥❤️

ببین قصدش از با تو بودن چیه 

غمی‌افتاده‌بر‌جانم‌که‌درمانش‌نمی‌دانم..!!❤️‍🩹 کاربری‌دست‌دونفره‌منو‌دوستم🫂❤️