2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

130 بازدید | 3 پست

سلاااام خانوماااا ماه قبل لتروزل و یه دونه امپول اچ ام جی زدم دوتا فولیکول غالب داشتم و امپول ازادسازی زدم ولی باردار نشدم دکتر دوباره برام لتروزول داد با دوتا امپول اچ ام جی ک روز ۵ و ۷ سیکلم بزنم دیروز ۱۲ سیکلم بود صبحش ک بیدار شدم از شدت درد زیر شکم بیدار شدم بعدازطهر رفتم سونو انجام داد شکمی گفت فولیکول غالب نداری گفتم از صبح درد داره تخمدان ها گفت واژینال انجام بده ک انجام داد بازم گفت فولیکول غالب نداری دوتا هزینه سونو ازم گرفت ۴۸۰ تومن چقدم برخوردش بد بود🥺 تو سونو نوشته مایع ازاد خفیف در لگن مشاهده شد بردم پیش دکتر گفت ماه بعد ک پریود شدی سه تا امپول اچ ام جی ۵ و ۷ و۹ سیکل و قرص لتروزل هم بخور این ماهم از شبی ۱۵ قرص مدروکسی پروژسترون رو استفاده ماه بعدم استفاده کن 

تاثیری داراه آیا ؟؟؟ اگه فولیکول ندارم درد تخمدانا برا چیه 😒

زنــدِگـی زیبـاسـٺ یَعنــی دُرسـٺ از هَماݩ لَحظہ ای کِہ تـــــ❤ــــو تمـــام زنــدِگـی ام شُـدی️  

حتما هرجور ک شده قرص ابوست و پودر فمی بست و پیدا کن و هرروز یکی بخور از سه عادت روزی دوتا کلومفین و لنتروزول بخور خودتم از یک تا پونزده عادت ب گرمی ببند،از روز دوازدهم عادت روزی دوتا دوفامد بخور تا ده شب، روز ده عادت برو سونو گرافی،اینارو کسی داره بهت میگه ک همیشه فولیکول ۳ تا ۵داشت اما الان بااینا ۲۰و۲۱داره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما هرجور ک شده قرص ابوست و پودر فمی بست و پیدا کن و هرروز یکی بخور از سه عادت روزی دوتا کلومفین و ...

خب فولیکل بزرگ شه با این قرصا نیاز ب ازاد سازی نیس ؟ 

زنــدِگـی زیبـاسـٺ یَعنــی دُرسـٺ از هَماݩ لَحظہ ای کِہ تـــــ❤ــــو تمـــام زنــدِگـی ام شُـدی️