2777
2789
عنوان

معجون برای بچه های بالای یک سال

27 بازدید | 11 پست
این حریره رو تازگیا برای دخترم درست میکنم خیلی پرکالریه برای بچه های کم وزن خیلی خوبه
مینویسمش شاید به دردتون خورد
آرد برنج و آرد ذرت رو تو آب سرد میریزم تو قابلمه کوچولوی خودش
نشاسته هم توی ته استکان آب حل میکنم میریزم توش
یه تیکه نباتم میندازم
یه زرده تخم مرغم قشنگ با چنگال میزنم که بو نگیره و میریزم توش
میزارم رو گاز هم میزنم یکم که لعاب داد یه تیکه کره میریزم و اندازه یه قاشق غذاخوری پر پودر چهار مغز رو هم تو یکم از حریره هه حل میکنم میریزم تو همش
بعد که زیرشو خاموش کردم تا داغه یکی دوتا بیسکوییت مادر میندازم له میکنم توش
بعدم یه قاشق خامه میریزم
یعنی معجونه هااااااااا

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

شمام اگه غذای پرکالری بلدید بگید که به غذاشون تنوع بدیم

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

میگم اینو میخوره تا چند ساعت سیره؟
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ی من ١٦ ماهشه ٨ کیلوئه شاید بچه ی کم وزن نداشتید به دنیا اومد نزدیک ٤ کیلو بود به خاطر آلرژی ماه هاست استپ شده وزنش با راسیپ دارم بش غذا میدم بلکه یکم وزن بگیره این به درد مامان بچه های کم وزن میخوره

الناز خواهر برا بچه ۱۰ ساله یه معجون بگو که دلم خونه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
این که دستور پان اسپانیاست 😀😀توش موزم بریزی شد دسر پان اسپانیا
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
نمیشه با سرنگ به زور بهش بیشتر بدی؟بالا میاره؟
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
آلرژی به چی داشت؟
نه زوری به بچه غذا بدی که دیگه هیچییی حساسیت پروتئین گاوی داشت