شسیبلاتنمپ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 1792 عنوان اونایی که خیلی خیلی پولدارن بیان 337 بازدید | 9 پست می خوام بدونم آدم بی دغدغه مادی ..چقد بیشتر می تونه به درونش و افکارش بپردازه وقتی قرار نباشه از صبح تا شب به فکر احتیاجات اولیه باشه ...به نظرم متعالی تر می شه درسته؟؟ 1402/11/15 | 23:09 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنگل_بارانی عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 7602 خیلی پولدار نیستم الانولی کاملا درستهزمانیکه دغدغه اقتصادی نداشتم وقت میذاشتم به افکار و رفتار درونی فکرمیکردممهربون تر بودم
y88 عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5510 اونا طمع بیشتر میگیرتشون بدتر از فقیران ولی خودم اگه اینطور بودم سعی میکردم خودمو اصلاح کنم و از دنیا لذت ببرم و همش در حال سفر و تفریح و گردش و خرید باشمبا اینکه الانم دغدغه خاصی ندارم چون خرجمو بابام میده و محصلم و البته متوسط رو به بالا فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
جنگل_بارانی عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 7602 خیلی پولدار نیستم الان ولی کاملا درسته زمانیکه دغدغه اقتصادی نداشتم وقت میذاشتم به افکار و رفتار د ... الانم مهربونم ولی حوصله ندارمکلا آدم دغدغه نداشته باشه میتونه خوش خلق تر برخورد کنه مگر عقده ای باشه یا آسیب درونی تجربه کرده باشه
شسیبلاتنمپ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 1792 خیلی پولدار نیستم الان ولی کاملا درسته زمانیکه دغدغه اقتصادی نداشتم وقت میذاشتم به افکار و رفتار د ... من فک می کنم ی دستهای پنهانی می خواد ما خیلی مغز و فکرمون رو پرورش ندیم همش درگیر مسائل اولیه زندگی باشیم
شسیبلاتنمپ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 1792 اونا طمع بیشتر میگیرتشون بدتر از فقیران ولی خودم اگه اینطور بودم سعی میکردم خودمو اصلاح کنم و ... تو سن بالاتر فک کنم دیگه تفریح تموم بشه دور دنیا رو بری حالا بشینی عمیق بشی به جهان هستی طمع مال کسی هست ک هنوز عقده هایی تو دلش هست
شسیبلاتنمپ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 1792 الانم مهربونم ولی حوصله ندارم کلا آدم دغدغه نداشته باشه میتونه خوش خلق تر برخورد کنه مگر عقده ای ... من حسرت خیلی چیزای معمولی ب دلم مونده چیزایی ک خیلی هم با ارزش نیس ولی اگه همه ش فراهم بود چه دنیای قشنگی داشتم می شد به سطح بالاتر از مادیات هم توجه کرد
جنگل_بارانی عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 7602 من حسرت خیلی چیزای معمولی ب دلم مونده چیزایی ک خیلی هم با ارزش نیس ولی اگه همه ش فراهم ... متاسفانه نظام سرمایه داری مانع رشد و توزیع عادلانه اقتصاد بین مردم میشه
شسیبلاتنمپ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 1792 متاسفانه نظام سرمایه داری مانع رشد و توزیع عادلانه اقتصاد بین مردم میشه ی استاد تغذیه داشتم می گفت چشم هات سر شار از هوشهسر کلاس ب چشم هات نگاه می کنم حس می کنم می گی ی چیزی کم گذاشتی تو وجدان کلاس منی حالا درگیر اجاره خونه و ...کوفت و زهرمار
تپولوم عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 13848 عزیزم هستین عکس کسی رو براتون بزارم خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤