2777
2789
عنوان

تجربه‌م از ماموپلاستی

75186 بازدید | 151 پست

سلام من کلی دنبال تجربه‌ی خانوم ها بودم برای عمل ماموپلاستی ولی چیزی که میخواستم رو نه اینجا نه جای دیگه پیدا کردم. بخاطر همین میخوام تجربه‌ی خودم رو بنویسم و هزینه ها. 

هزینه‌ی عمل شد ۵۰ 

بیمارستان خصوصی اتاق دو تخته یک شب خوابیدم ۳۰ 

سوتین طبی ۲/۵

کرم ترمیم زخم هم یکی ۸۵۰ یکی ۱/۴۰۰ 

هزینه آزمایش هام قبل عمل که خون و ادرار بود با بیمه تامین اجتماعی ۷۸۹/۵۰۰ تومن

چند سال به بدبختی برای این عمل پول جمع کردم چون واقعا داشتم اذیت میشدم بازم زیاد بود هزینه‌ش مخصوصا بیمارستان😭

اول رفتم دکتر ویزیت شدم بعد منشی دکتر دوتا برگه داد بهم یکی برای آزمایش هایی که باید انجام بدم یکی هم برای پذیرش بیمارستان موقع بستری

بعدم که تاریخ عمل رو خودم مشخص کردم

از صبح زود رفتم بیمارستان برای پذیرش دیگه تا دکتر جراح بیاد شد ۱۷/۱۵ 

شما روز قبلش برید برای پذیرش که روز عمل زود نرید بیمارستان کلافه بشید

بعد چند ساعت که بستری شدم دیگه اومدن آنژیوکت زدن و سرم

بعدم که رفتم اتاق عمل

سوند گذاشتن تو اتاق عمل برام

چهار ساعت طول کشید من کیست هم زیاد داشتم

بعد به هوش اومدنم سوند رو حس نمیکردم ولی موقع کشیدنش مردم قشنگ خیلی سوزش داشت

دوتا درن به هر دو طرف سینه هام وصل بود

اول سینه هام پانسمان داشتن که بعد از سه روز رفتم درن هامو کشیدن که اصلا درد نداشت هیچی حس نکردم و پانسمان هارو باز کردن و سوتین طبی استفاده کردم

باید نیمه نشسته بخوابی بعد عمل تا ۳ هفته

و همچنین تا ۳ هفته دستاتو بالا نبری و زیاد ازش کار نکشی

بازم سوالی هست بپرسید

انسان‌ها تنها به مهر از یکدیگر برترند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبااارکه،،، منم خیلی این عمل رو دوست دارم ولی فکر اینکه بعد از چند سال فاسد میشه و باید درش بیارم جلوی منو. گرفته🤣دردش زیاده؟ یکی میگفت مردم و زنده شدم،،، شما پرواز گزاشتی یا کوچک. کردی؟؟؟ 

کی عمل کردی؟ و کدوم شهر ؟ و ایم دکتر؟ از عملا راضی هستی؟  منم یه عمل سینه دارم

اوایل بهمن دکتر حسامی ساری بله خیلی راضی ام فعلا البته کبوده و بخیه دارم هنوز 

اینم بگم درد خود سینه و اینا بعد عمل خیلیییی کم بود اصلا جای بخیه هام درد اگر میگرفت دو دقیقه بود دراز میکشیدم تموم میشد

دردی که تو پریود هر ماه تجربه میکنم چهار هزار برابر این درد بود

عزیزم الهی تن و بدنت سلامت باشه که انقد مفید و جامع همه چیزو گذاشتی 🙂🙂 

منم سوال دارم اما شاید یکم صورت خوشی نداشته باشه سوالام میخوام بدونم خوشگلم شده؟؟؟ یعنی مثل اینایی که باشگاه میرنااا گرد و سفت و سربالا و بدون ایرادن؟؟؟

کوچیک بزرگ نیست جفتش یه اندازس؟؟؟

دکتر متناسب با تجربیات خودش کوچیک کرد یا ازت میپرسه تا چه سایز میخوای کوچیک کنی؟

الان دیگه دردای سرشونت و فشارشون رو قلبت کمتر شده؟؟؟

میگم میشه این عملو با تکمیلی هم انجام داد با نامه پزشک مغز و اعصاب و یا ستون فقرات که اینا سنگینیش داره به کمر و کتف فشار میاره؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

عزیزم الهی تن و بدنت سلامت باشه که انقد مفید و جامع همه چیزو گذاشتی 🙂🙂  منم سوال دارم اما شا ...

قربونت بشم

ببین هنوز که ورم داره گفت سه تا شیش ماه باید صبر کنی ولی از روز اول ورمش خیلی کم تر شده و سینه ها کوچیک تر دارن میشن

برای سایزشم خودش قبل عمل شروع کرد به اندازه گرفتن و نقاشی کشیدن روی سینه‌م ازم هم پرسید که میخوای چند بشه گفتم ۷۵ گفت مطمئنی؟ آخه از اون سایز بزرگ یکهو انقدر کوچیک بشه میخوره تو ذوقت و چهارشونه ای نظر من ۸۰ هستش منم گفتم هرجور خودتون صلاح میدونید دیگه نخواستم جوری کوچیک شه که بافتی نمونه

قرینگی هم که من کلا سینه‌ی راستم بزرگ تر بود الان حدود ۹۰ درصد شبیه هستن یکم حس کردم یکیشون یه جوریه که عمس برای منشی فرستادم گفت خوبه فقط سوتین رو ببند 

قربونت بشم ببین هنوز که ورم داره گفت سه تا شیش ماه باید صبر کنی ولی از روز اول ورمش خیلی کم تر شده ...

خدانکنه گلی

اهاااا ببخشید شما سایزتون چند بود؟؟؟

منم سایزم۱۰۰هستش فکر کنم خیلی شل و اویزونه اصلا به هیکلم نمیاد هرچی بخوام بخرم از بالا بهم تنگه از پایین گشاد کلا فک میکنم هیچکس اندازه من نداره تو خیابون به هنه توجه میکنم هیچکس مثل من خاک بر سر نیست

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷