2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به موقعش اتفاق می افته

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

منم مثل تو بودم همیشه ، هم ظاهرم خوبه خوشگلم ، خانواده دار ، تحصیل کرده باز کسی منو نمی‌خواست خواستگاری نداشتم با همسرم سنتی آشنا شدم ازدواج کردم همه چیز خوب بود بهم محبت میکرد خیلی دوسم داشت فکر کردم این همون معجزه خدا ن ، و الان بعد چهار سال زندگی مشترک داره الکی طلاقم میده بی هیچ مشکلی ، چون دوسم نداره گفته اولش داشتم بعدش نداشتم ،، و من این وسط فقط از خدا دلخورم ای خدا تو ک می‌دونستی هیچوقت هیچکس منو نمی‌خواد لااقل ازدواج نمی‌کردم تا الان کلمه مطلقه روم نباشه 

منم مثل تو بودم همیشه ، هم ظاهرم خوبه خوشگلم ، خانواده دار ، تحصیل کرده باز کسی منو نمی‌خواست خواستگ ...

اخی عزیزم انشالله بخت خوب نصیبت بشه تمام اونایی که اهل دوستی بودن ازدواج کردن الا ما اگر خدا خدا بود که هوای آدم های سالم رو داشت طرف تو بغل هزارتا مرد خوابیده بعد شوهر مثل دسته گل گیرش اومده مثل پروانه دورش می‌چرخه خدا با ما نیست انگار

نه منظورم صرفا خوشگلی نیست  اینکه تیپت امروزیه؟ تمیز و مرتبی؟

اره  شاغل کم توقع باور میکنی حتی به مهریه هم اعتقاد ندارم شانس نیست آدم بگیر تو مسیرم نمیخوره

اره  شاغل کم توقع باور میکنی حتی به مهریه هم اعتقاد ندارم شانس نیست آدم بگیر تو مسیرم نمیخوره

ای بابا 

چند سالته

بیشتر الان بفکر رلن وضعیت اقتصادی هم هست 

غیر از همه اینا مطمئن باش زمانش که برسه اونی که باید میاد مطمئن باش

کاربری دست ۳ نفره💖