2777
2789

بیشتر طبیعت و جاهای طبیعی مثل جنگل‌های بزرگ و دره ها و کنیون میخوام برم. بیاین بگین چه وسایلی باید بگیرم؟

توو ذهن خودم اینا هست فعلا

کفش کوه، چادر، کیسه خواب و متکا، صندلی، اجاق کوچیک، ظرف و ظروف سفر، کلمن و یخچال کوچیک، پایه عکاسی برای موبایل

چیز دیگه به ذهنتون میرسه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این رویای منم هست بنظرت تنهایی خطرناک نیست تو این جامعه واسه خانوما؟

من ایران زندگی نمیکنم عزیزم. ولی خب برای رعایت امنیت شب ها هتل میخوابم یا کمپ سایت میگیرم. جای رندوم نمیرم بخوابم هم خطر حیوونا هست هم ادما

و توو روز فکر نمیکنم مشکلی باشه

مسافتی که من رانندگی میکنم مثلا ۴ تا ۶ ساعته

مثل تهران تا شماله. اگه ایرانم بودم قطعا همین کارو میکردم. طبیعت حالمو خوب میکنه

خوب مثلا تنهایی کمپ بزنی؟ نمیترسی؟

نه عزیزم از چی بترسم؟

الان که سرده شبا هتل میگیرم. ولی اگه کمپ سایت مطمئن باشه از اینا که مثلا اجاره میدن مطمئنه مشکلی نداره

نه عزیزم از چی بترسم؟ الان که سرده شبا هتل میگیرم. ولی اگه کمپ سایت مطمئن باشه از اینا که مثلا اجار ...

میتونم بپرسم چند سالته 

منم خیلی دلم مسافرت میخاد ولی پایه ندارم 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
من ایران زندگی نمیکنم عزیزم. ولی خب برای رعایت امنیت شب ها هتل میخوابم یا کمپ سایت میگیرم. جای رندوم ...

چقد خوب داری تو رویاهای من زندگی میکنی منم عاشق طبیعت و سفرم محشره

کدوم کشوری؟ مشخصه با این تغییر سبک شغل ثابت نداری هزینه هاتو و خرج و مخارجتو چطوری تامین میکنی؟