2777
2789

من با یه نفر یعنی یه مدت کوتاهی که دایرم باهم آشنا می شیم و خوب داریم همو می‌سنجیم که ببینیم اگر با هم تفاهم داریم وارد رابطه بشیم در غیر این صورت که نه 

و من به شدت اصرار دارم که این پسر وقتی که یه مدتی با هم توی رابطه بودیم بیاد جلو و با خانوادم صحبت کنه و حداقل به خانوادم بگه که با من در ارتباطه تا من به صورت آزادتر و جدی‌تری بتونم باهاش توی رابطه باشم و خیالمم از این بابته که به هم می‌رسیم راحت باشه ... 

اما از اونجایی که تو رابطه قبلیش این اتفاق براش افتاده بود و پارتنرش رفته بود به خانواده‌اش اونو گفته بود و خانواده‌اش مخالفت کرده بودند به خاطر همینم دیگه میگه من چشمم خیلی می‌ترسه و تا زمانی که به صورت جدی نخوام بیام خواستگاریت دوست ندارم که خانواده‌ها در جریان این ارتباط باشن!! 

که بازم من خیلی مخالفت کردم و ناراحت شدم گفتم دوست دارم خانوادم بدونن وگرنه برای من خیلی سخته و از کجا معلوم تا بعد چند سال نزنی زیرشو نری؟ حداقل توی این شرایط خانواده‌ها وقتی در جریان باشند خیلی بهتره ولی خب قبول نکرد که نشه 

و ایدش اینه وقتی خانواده‌ها بفهمن شاید مخالفت کنند و به قول خودش سنگ بندازن توی رابطه ما و خرابش کنن !!!!!!!!

شما با نظرش موافقید یا مخالف؟ 

و به نظر شما می‌پیچونه یا نه؟ 

همشهری همم هستیم

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه نظر قطعی داد 

ببین هم منطقی میگه هم نه 

ولی درستش اینه خانواده ها در جریان باشه 

ولی واقعا حرفاش با عقاید من در تناقض 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

قصد ازدواج نداره باهات 

خودش میگه به صورت قطعی قصدم ازدواج ولی می ترسم خراب کنن رابطه مارو 

ولی نمی‌دونم چرا حرفش برام قابل درک نیست ...

شما عزیزم دنبال شوهری اون دنبال دوست دختر برا وقت گذروندن.   گزینتو عوض کن

خودش میگه به صورت قطعی قصدم ازدواج ولی می ترسم خراب کنن رابطه مارو 

ولی نمی‌دونم چرا حرفش برام قابل درک نیست . وخودش خیلی ادعاش میشه نه من این شکلی نیستم ولی عقیدش ی چیز دیگه میگه ..

نمیدونم ولی پارتنر من همون دیت اول گفت میخوام با  خانوادت  صحبت کنم بدون اینکه من بگم حس میکنم اگه میخواست قبول میکرد به خانوادت بگه حالا بازم این یه احتمال نمیشه قطعی گفت

رابطه تو قطع کن 

بهم رسیدید؟ یا هنوز نه ؟

خودش میگه به صورت قطعی قصدم ازدواج ولی می ترسم خراب کنن رابطه مارو  ولی نمی‌دونم چرا حرفش ب ...

بشنو ولی باور نکن. با قبلی هم بطور قطعی قصد ازدواج داشته دیگه. 

نه دلیل خراب شدن رابطشو باور کن نه دلیلش برای عدم آشنایی با خانوادت.  

اگر برات مهمه همین الان که نه وابستگس آنچنانی شکل گرفته و نه خبریه تمومش کن.  بعید میدونم از این اقا آبی گرم بشه.  اخرشم با کسی ازدواج میکنه که سالها دوست دختر یکی دیگه بوده.  فکرم میکنه زرنگی کرده با دوستای خودش ازدواج نکرده