2777
2789
عنوان

ای یو ای و بی بی چک مثبت

476 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من ای یو ای انجام دادم و روز ۱۵ و ۱۶ ای یو ای بی بی چک زدم مثبت شدن با مارک های مختلف ولی روز ۱۷ ای یو ای  که دقیق روز موعدم بود پریود شدم با خون ریزی شدید یعنی نصبت به ماه های  قبل خیلی زیاد هستن زنگ منشی زدم گفت باید آزمایش بدید بنظر شما در حالی که روز موعد پریود شدم و خونریزی شدید امکان باردار بودن هست کسی تجربه ای داره آیا برم آزمایش یا نه روز سوم پریود هستم  بی بی چک مارک روژان مارک کاستی مارک یونی تست همه مثبت شدن البته کاستی و روژان کامل دو خط شدن یکی پرنگ و یکی کمرنگ ولی یونی تست فقط حاله خیلی خیلی کمرنگ انداخت و مدیکور هم یکی کمرنگ بود یکی پرنگ  ولی پریود شدم بنظر شما برم آزمایش یا لازم نیست ؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امین سه ساله خیلی زجر میکشم خسته شدم شوهرم مشکل داره نمیدونم چیکار کنم دارو هم مصرف میکنه ولی 

ببسپر بخدا ولی دیگه فکرش رو نکن هورر وقت صلاح.بدونه می ده . یکسال و نیمه تو اقدامم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم . دیگه بیخیال شدم هر روقت خودش خواست بده

مامان دوقلو ها👨‍👩‍👦‍👦 ((انشالله)) توکل من فقط به خداست