2777
2789

ارتباط بودید؟ که یروز عاشق باشه یروز فارغ؟ مودی حرف بزنه وعمل کنه ؟بد خودشم خییلی ادعا داشته باشه و توکتش نره؟زندگی یا رابطه باهاشون چطوریه بنظرتون؟ عوض میشن اصلا بعدها؟صرفا سوال میکنم پس میشه راهنمایی کنید چون واقعا تو چشمم نبودن همچین ادمایی

+خدایاشکرت🤍

۸۰درصد اقایون اینن فک کنم

جدااا؟ من اصلا پسرو مرد اینجوری ندیده بودم تا بالان شنیده بودم بعضیا خیلی خودشیفتن و سرد و.. این مدلی مودی ندیده بودم

+خدایاشکرت🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدم کلا نرمال نیستن رابطه باهاشون اشتباست

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

واقعا یعنی تو رابطم بخاطر علاقه و ... حاضر نیستن این رفتارو بذارن کنار؟ چه سم.

اگ طرف صبوری کنه شاید اما اینقد رفتارشون رومخه ک فقط کسی ک مثل خودشون مودیه میتونه تحملش کنه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

اگ طرف صبوری کنه شاید اما اینقد رفتارشون رومخه ک فقط کسی ک مثل خودشون مودیه میتونه تحملش کنه

از دور همینجوریش سم‌و‌خطری ب نظر میان چ برسه بری تو رابطه بسم الله خدایا دور کن این ادمارو حتی از صدفرسخ🤦🏼‍♀️

+خدایاشکرت🤍