farniyam_ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 16559 عنوان تا حالا مرد اینجوری دیدید؟یا باش تو ... 119 بازدید | 6 پست ارتباط بودید؟ که یروز عاشق باشه یروز فارغ؟ مودی حرف بزنه وعمل کنه ؟بد خودشم خییلی ادعا داشته باشه و توکتش نره؟زندگی یا رابطه باهاشون چطوریه بنظرتون؟ عوض میشن اصلا بعدها؟صرفا سوال میکنم پس میشه راهنمایی کنید چون واقعا تو چشمم نبودن همچین ادمایی +خدایاشکرت🤍 1402/11/15 | 21:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farniyam_ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 16559 ۸۰درصد اقایون اینن فک کنم جدااا؟ من اصلا پسرو مرد اینجوری ندیده بودم تا بالان شنیده بودم بعضیا خیلی خودشیفتن و سرد و.. این مدلی مودی ندیده بودم +خدایاشکرت🤍
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 14167 دیدم کلا نرمال نیستن رابطه باهاشون اشتباست دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️
farniyam_ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 16559 دیدم کلا نرمال نیستن رابطه باهاشون اشتباست واقعا یعنی تو رابطم بخاطر علاقه و ... حاضر نیستن این رفتارو بذارن کنار؟ چه سم. +خدایاشکرت🤍
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 14167 واقعا یعنی تو رابطم بخاطر علاقه و ... حاضر نیستن این رفتارو بذارن کنار؟ چه سم. اگ طرف صبوری کنه شاید اما اینقد رفتارشون رومخه ک فقط کسی ک مثل خودشون مودیه میتونه تحملش کنه دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️
farniyam_ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 16559 اگ طرف صبوری کنه شاید اما اینقد رفتارشون رومخه ک فقط کسی ک مثل خودشون مودیه میتونه تحملش کنه از دور همینجوریش سموخطری ب نظر میان چ برسه بری تو رابطه بسم الله خدایا دور کن این ادمارو حتی از صدفرسخ🤦🏼♀️ +خدایاشکرت🤍