2821
2789
عنوان

ی پسری...

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 58 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی این پسرو دو دستی بچسب ولشم نکنننن😂😍 چجوری باهم اشنا شدین؟

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

اسی این پسرو دو دستی بچسب ولشم نکنننن😂😍 چجوری باهم اشنا شدین؟

هردومون کنکوری ک از چنل درسی تلگرام باهم اشنا شدیم واولا باهم جنگمون شد و بلاکش کردم و6 ماه بعد دوباره پیام داد وکم کم باهم خوب شدیم

هردومون کنکوری ک از چنل درسی تلگرام باهم اشنا شدیم واولا باهم جنگمون شد و بلاکش کردم و6 ماه بعد دوبا ...

انشاالله اگه قسمت همید بهم برسید❤، ولی اسی اینم بگم فقط به امید این دلخوش نکن و اگه حضوری مورد خوبی برات پیش اومد بخاطر این رابطه مجازی بیخیال اون مورد خوب نشو، چون به هرحال به رابطه های مجازی اعتمادی نیست مخصوصا پسرا

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

انشاالله اگه قسمت همید بهم برسید❤، ولی اسی اینم بگم فقط به امید این دلخوش نکن و اگه حضوری مورد خوبی ...

مورد خوب زیاد پیش اومده ولی نمیتونم ب کسی ک دوساا توی هر شرایطی باهام بوده اسیب بزنم واقعا دوسش دارم

مورد خوب زیاد پیش اومده ولی نمیتونم ب کسی ک دوساا توی هر شرایطی باهام بوده اسیب بزنم واقعا دوسش دارم

از کجا مطمئنی این رابطه به نتیجه میرسه عزیزم؟ چون ادم تا به صورت حضوری با طرف ارتباط نداشته باشه نمیتونه بشناستش. البته امیدوارم که رابطه شما نتیجه داشته باشه🙂❤

از کجا مطمئنی این رابطه به نتیجه میرسه عزیزم؟ چون ادم تا به صورت حضوری با طرف ارتباط نداشته باشه نمی ...

همجوره شناختمش خودش ک خوبه22 سالش خانواده خیلی خوبی هم داره دیگ نمیدونم

2790
2823
2791
2779
2792