2789
عنوان

بیز یا لیا تیم؟

1825 بازدید | 13 پست

من تازه تو شرکت بیز ثبت نام کردم برخلاف چیزایی ک بقیه میگن کسی منو مجبور نکرده خرید بزنم علاوه بر اون هر روز هم جلسه داریم و راهنماییمون میکنن حالا امروز ک داشتم سرچ میکردم دیدم خیلیا از شرکت لیاتیم تعریف کردن و بد بیز رو گفتن ب نظرتون از بیز انصراف بدم وارد لیا تیم بشم؟ شما بودید چکار میکردید؟

جلساتشم همش از خود و محصولات تعریف کردن و هر دیقه از انرژی مثبت حرف زدن که فقط بازاریاب جذبشون بشه فکر کنه کار درستتر از خودشون نیست بتونن ازش استفاده کنن و محصولاتشون بفروشه براشون.

تو بازاریابی سود فقط به اون بالاییا میرسه همین. مثلا من حدودا 1/5 تا دو میلیون تومن خرید میکردم هر ماه از شرکته که کاربریم بسته نشه. فقط 20/30هزار  تومن برام واریز میشد... صد برابرشم پول اینترنتم میشد .

درخواست دوستی ممنوع !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شش ماه تو یه شرکت دیگه بودم. اینا جلسه نیست قشنگ شستن مغزه.چند ماه بگذره خودت میای بیرون

اخه فقط راجع ب محصولاتشون حرف میزنن 

ینی باید حتما خودمون خرید بزنیم؟چون من فعلا خرید نزدم 

اخه فقط راجع ب محصولاتشون حرف میزنن  ینی باید حتما خودمون خرید بزنیم؟چون من فعلا خرید نزدم&nbs ...

یکی از لیدرا دفتر کاریشو نشون داد ۱۳۰ میلیون پورسانت گرفته بود خیلیم فروش داره 

اخه فقط راجع ب محصولاتشون حرف میزنن  ینی باید حتما خودمون خرید بزنیم؟چون من فعلا خرید نزدم&nbs ...

اولشه. برای این که نگهت دارن و اعتمادت جلب کنن فعلا چیزی نگفتن. مرتب باید تبلیغ کنی براشون. بعد ازت میخوان گروه بزنی مرتب ادد بزنی گروهت و هی همینجور تبلیغ کنی... محصولات رو بخری بفروشی... من واقعا حماقت کردم. اصلا سراغ این شرکتها نرو... همش ضرره و ضرر

درخواست دوستی ممنوع !

اولشه. برای اینکه نگهت دارن فعلا چیزی نگفتن. مرتب باید تبلیغ کنی براشون. بعد ازت میخوان گروه بزنی مر ...

الان ب ما گفتن پیج بزن تبلیغ کن 

گفت خرید بزن گفتم سرمایه ندارم گفت حداقل ۵۰۰ رو بزن گفتم حالا تا چند روز دیگه میزنم ولی خودم نمیخوام با سرمایه خودم خرید بزنم 

الان ب ما گفتن پیج بزن تبلیغ کن  گفت خرید بزن گفتم سرمایه ندارم گفت حداقل ۵۰۰ رو بزن گفتم حالا ...

خرید نزنی که پنلت رد نمیشه. اونقدر لعنتیا استرس میدادن بهم که وای اینماهو از دست میدی پنلت رد نمیشه . بعد دو سه ماه کلا خرید نزنی لغوت میکنن. لعنت بهشون. دروغگو های عوضی

درخواست دوستی ممنوع !

یکی از لیدرا دفتر کاریشو نشون داد ۱۳۰ میلیون پورسانت گرفته بود خیلیم فروش داره 

خب لیدرا اره  اونقدر باید خرید بزنی که لولت بره بالا بعد زیر مجموعه بگیری با زیر مجموعه ها ملیاردها فروش کنی تا بشی لیدر و این درامدو داشته باشی . 

درخواست دوستی ممنوع !

دوست عزیز تو مرحله اول شما باید پلن درآمد زایی شرکت رو مقایسه کنید. که خب شرکت بیز پلن بهتری داره

دوم اینکه کسی از شما پول بخواد یا اجلار به خرید کنه غیر قانونیه 

سوم اینکه در شغل نتورک همه به پول و سرمایه میرسن؟ خیر -  اما همه میتونن ؟ بله 

یه چیزی داریم ماورای پول و سرمایه که به واسطه اون پول و سرمایه و... میاد 

اون چیزی نیست جز باور فرد به موفقیت و نگرش درست . 

زندگی و روزمرگی - فکر -  رفتار - تصمیمات - کتاب خوانی -  هدف تویسی - برنامه داشتن - متعهد بودن - ارتباطات مفید گرفتن - انسان ها رو برای خودشون دوست داشتن و....

همه و همه از یک انسان کامل بر میاد یکی که اگه پول داشته باشه بهش پول میاد یکی که اگه ندار باشه ببینیش مطمئن میشی که یه روزی یه جایی توزندگیش به موفقیت میرسه 

حالا نتورک دقیقا همین جاست .نقطه مقابله زندگیه عوام فریب 99 درصد از ادم ها 

اگه تغییر پذیر نیستی بیخیال شو. 

به واسطه تغییرات ذهنی دونه به دونه خصلت های مثبت در تو زیاد میشه.

مثال بزنم برای همه خوب بخواه تا برات خوب ترین اتفاق بیوفته
معلومه که من برای کسی که قبل تر از من اومده و کلی تلاش کرده و سازمانی رو تشکیل داده احترام قائلم و قطعا اون باید بیشتر ببره .

حالا اگه منم بتونم مثل اون کار کنم و باور اون رو داشته باشم قطعا میتونم به اون جایگاه برسم . اگه به این فکر کنم که نه اون بالا دسته من بفروشم اون سود میکنه این میشه تفکرات همون 99 درصدی ها من برای بقیه خوب نمیخوامدهرچقدر هم اگه حامیم باشن.