2821
2789
عنوان

زیادی حساسم؟

195 بازدید | 8 پست

باردارم درسته بچه سوممه سنمم کم نیست ۳۱سالمه 

ولی رو وسیله هاش حساسم کمد چیدم توش عروسک گذاشتم امروز خواهرم با بچش ک ۳سالشه اومدن کل اسباب بازیای نی نی رو اورد ریخت وسط حال هی بازی کرد هی حرص میحوردم رسما داشتم میمردم خیلییی بدم میاد هنوزبچم نیومده کسی وسایلاشو دست بزنه 

حساسم؟یا حق دارم

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشبحال بچت

که دوسش داری

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

عزیزم شما اسم قطعی انتخاب کردی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
عزیزم  بین نیکان و طاها آرمان دودل هستیم

نیکان خیلی قشنگه.. 

دیدی منم میگفتم سلین شوهرم دوست نداره.. میگه سلنا یا السا

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مدرسه رفتن

افرا03 | 51 دقیقه پیش

حاملم

suniiii | 50 دقیقه پیش
2791
2779
2792