2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم انلاین شاپ زدم

956 بازدید | 23 پست

من تازه غرفه شال و روسری و مینی اسکارف و گیره زدم

تو باسلام

نا امید شدم دیگع از فروش تو باسلام🥺

نمیدونم چیکار باید کنم بازدیدم بالا بره 

قیمت مو انقدرررر پایین گذاشتم ک سودم زیر ۵۰ درصد درصده

مینی اسکارف هارو حتی شاید ضرر کنم با ارسال رایگان

خسته شدم دیگه میگم این چه غلطی بود انلاین شاپ زدم

🤦🏻‍♀️

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

اولشه خب

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربه شخصی ندارم ولی میدونم تو این کار مدت ها باید ضرر بدی تا به سود برسی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
ایده واسه درامدزایی ندارید؟

بده ادرست و من میگیرم ازت روسری می‌خوام چون

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

من تجربه شخصی ندارم ولی میدونم تو این کار مدت ها باید ضرر بدی تا به سود برسی

تو اینستا بهتره فعالیت؟

بده ادرست و من میگیرم ازت روسری می‌خوام چون

قربونت عزیزم

الان در حال حاضز روسری ندارم

شال و مینی اسکارف 

تو اینستا بهتره فعالیت؟

آره خوب بهترین جاست 

ولی باید کلی باید پول تبلیغات بدی 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
اره خیلی من خودم عاشق مینی اسکارفم

میخوای ادرس غرفه ام بدم 

شاید از مینی اسکارف هام خوشت اومد