2777
2789
عنوان

مهمونی غریبه

44 بازدید | 4 پست

دوستان من مشکل خیلی بدی دارم جای غریبه بخوام برای شام و ناهار برم اصلا نمیتونم غذا بخورم بعنی میمیرم مثلا ترس دارم چون بدغذا هستم ولی این ب کنار استرس شدید و حالت تعوع در حد مرگ میگیرم،هنوز بعد چهار سال هم ک ازدواج کردم خونه خانواده همسرم جون میدم تا یچی بخورم خیلی بده چی کنم خونه دوستامون ک دعوت کنن میپیجونم چون میدونم حالم انقدر بد میشه انگار از حال برم

بخاطر فکر کردن ب این موضوع کلا استرس همراهمه بیس چهار ساعته خیلی بده

چون خیلی به مهمونیه فکر میکنی ک نکنه بدغدا بخورم نکنه یچی بگم بد بشه یا اینکه فلانکارو کنم شاید دربارم فکر بد کنن

از بس اینارو تو ذهنت بزرگ کردی ک دیگع هیچجا نمیری و مطمعن باش کم کم از اینم بدتر میشی ببین ترسات چین ببین دلیل اینکع دوست نداری بری چیه بشین مشکلتو با خودت حل کن

آدم میره مهمونی ک خوش بگذرونه چندساعت بیخیال باشع تا بهش خوش بگذره چرا داری سخت میگیری آخه قربونت برم

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
چون خیلی به مهمونیه فکر میکنی ک نکنه بدغدا بخورم نکنه یچی بگم بد بشه یا اینکه فلانکارو کنم شاید دربا ...

بخدا بقران دست خودم نیس همش ترس بدغذاییم مونده تو جونم حتی بهترین غذا هم باشه جاهای غریبه نمیتونم بخورم،ولی خب میگم نخورم چی میشه این حجم استرس چیه ک انقدر حالمو بد میکنه اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا بقران دست خودم نیس همش ترس بدغذاییم مونده تو جونم حتی بهترین غذا هم باشه جاهای غریبه نمیتونم بخ ...

عزیزم میدونم سخته و این ریشه تو بچگیت داره از بس همه بهت گفتن زشته بخور اگر نخوری ناراحت میشه و فلان‌ ک دیگه تو ذهنت مونده ک اگر نخوری خیلی بد میشه ک اصلاااا اینطوری نیست بخدا والا نخوردن خیلی باکلاسه بنظرم،یا مثلا یه غذاییو دوست نداری کمتربخور بعدش با ماست یا یچی دیگه خودتو سیر کن و اهسته تر غذا بخور ک همراه بقیه از جات بلند شی و مثل شوهر من خیلی راحت بگو بهم تعارف نکنید من خودم هرچی دوست داشته باشم برمیدارم اهل تعارف نیستم اینطوری هی تعارفت نمیکنن ک بخوای استرس بگیری

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
عزیزم میدونم سخته و این ریشه تو بچگیت داره از بس همه بهت گفتن زشته بخور اگر نخوری ناراحت میشه و فلان ...

من اوضاعم خیلی حاد شده عزیزم،دقیقا میدونم میشه نخورد یا هرچی ولی حال خودم ب قدری بد میشه ک دارم میمیرم دو روزه تو خونه هم استرس ولم نمیکنه تمام بدنم میلرزه حتی ترس غذا خوردن توخونه هم دارم و همش تهوع شدید