2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودمو بکشم راحت شم

72 بازدید | 2 پست

😔امروز راجب ب انتخاب رشته داشتن تو مدرسمون حرف میزدن بعد خیلی دوست دارم ازمون نمونه دولتی یا تیزهوشان بدم ولی واقعا واقعا نا امیدم در حد خودم‌نمیبینم که برم اون دانشگاه مورد علاقم

😭اصن پدر مادرم پیگیر هیچی‌نیستن نمیدونن تیزهوشان چیه نمونه دولتی چیه اکر هم قبول بشم‌نمیدونم چجوری بهشون بفهمونم ک این مدارس خوبه اون وقت انقد حسرت میخورم میبینم بقیه پدر مادرا به فکر بچشونن

من پایه درسیم ضعیف بود تا سال هفتم سال هشتم خودمو کشیدم بالا الان تنها تو خونه تست میزنم

😔ولی میگم اونایی ک میرن  کلاس  و..‌ قراره با اونا رقابت کنم صدرصد نمیتونم فکر خودکشی زده ب سرم

بدنم خستس عجیب:)

درکت می کنم خودمم تو این شرایط بودم ولی من الان پشیمونم

چرا باهاشون صحبت نکردم و آگاهشون نکردم حداقل پول بگیرم ازشون از پس اندازام یا قرض برم کلاس و آزمون شرکت کنم بجنگم واسه هدفمم

یه چیزی ام که فهمیدم خیلی از کسایی که کلاس میرن و آزمون میدن اصلاااا درس نمیخونن و تو فکر کنکور نیستن و رقابت اونقدر که فکر می کنی پیچیده و سخت نیست

به خدا توکل کن درست برنامه ریزی کن شده از پول خیلی چیزا بگذر به جاش برو کلاس و کتاب بخر مطمئن باش نتیجه میگیری

درکنارشم ورزش کن برقص به تغذیه ات برس 

هر چه پیش آید ؛ خوش آید...

درکت می کنم خودمم تو این شرایط بودم ولی من الان پشیمونم چرا باهاشون صحبت نکردم و آگاهشون نکردم حداق ...

وقتی بهشون گفتم گفت اینا الکیه اگه بخوای بخونی تو دولتی ام امیخونی

😔بنظرت خودم تست بزنم و برنامه ریزی کنم جواب میگیرم؟

😔دیگه فکر خودکشی زده ب سرم دلم میخواد بکشم خودمو راحت شم از این خانواده بی فکر

😔هیچ انگیزه و امیدی ندارم وفتی بچهارو میبینم پدر مادراشون اهمیت میدن

بدنم خستس عجیب:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان