2777
2789
عنوان

خاله فضولم

320 بازدید | 15 پست

چند هفته پیش خالم بهم زنگ زد گفت کارنامه آزمونای قلمچی رو بفرست واسه دخترم (دانشجو هست ) اون با سواده اگه مشکلی داشته بهت میگه منم گفتم باشه بعد واسش فرستادم ترازم ۵۵۰۰ بود هی سرزنش کرد منو ۲ هفته بعدش دوباره فرستادم ۵۶۰۰ بود گفت تو هیچی نمیشی فقط ۱۰۰ تا اومده رو ترازت خیلی سرزنشم می کرد همش می گفت من درصد هام خیلی از تو بهتر بود و فقط از خودش تعریف می کرد بعد منم گفتم دیگه واست نمیفرستم چون حتی تو مدرسه هم افت کرده بودم حس می کردم خیلی تنبلم در حالی که نمراتم از کل دانش آموزای کلاس بالاتره الان خالم زنگ زده می گه حتما وضعش خیلی خرابه که دیگه نمیفرسته به مامانم میگه اگه واسه ما بفرسته ما میفهمیم چجوریه ولی به تو دروغ میگه الکی میگه خوب شده درصدام سر تو کلاه بزاره اگه نفرسته هیچی نمیشه بیکار و ولگرد میشه 

اخه بگو به تو چه ربطی داره فضول (کلا فحش نمیدم من ولی الان خیلی عصبیم ببخشید)

مامانمم گفت نفرست واسش تو خودت مشاور داری دیگه چرا واسه اون میفرستی این چی میگه این وسط 

اگه حس می کردم پیشرفت می کنم واسش میفرستادم ولی نتیجه خوبی نداره برام 

بنظر شما حق با کیه ؟ شما بودید واسش میفرستادید؟

اینم بگم مامانم حامی منه و میگه تو هر شغلیم داشته باشی زندگی خودته خودت انتخاب کن حتی تو انتخاب رشته هم ازش نظر خواستم گفت نه من نمیگم برو کدوم رشته خودت انتخاب کن 

دهمم و تجربی 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دو تا خواهر با این دو فرهنگ متفاوت  عجیبه بگو خاله جان ممنونم ازت ولی با دیدن کارنامه من چه کار تونستی برام بکنی جز تخریب چه فایده ای داشت به مشاورم گفتم گفت نیازی نیست به غیر از خودش  به کسی نشون بدم چون دچار استرس میشم و تاکید کرد در صورت نیاز با والدینم خودش صحبت میکنه بازم از لطف و پیگیری  ممنون

نفرس دیگه وقتی مشاور داری به اون چه  به خود دخترخاله ات پیام بده بگو من خودم مشاور دارم اون در ...

میگم زشته 

همینجوری بگم بهش ؟ یا مثلا الکی بگم باشه میفرستم بعدش هم واسش نفرستم

دو تا خواهر با این دو فرهنگ متفاوت  عجیبه بگو خاله جان ممنونم ازت ولی با دیدن کارنامه من چه کار ...

خیلی ممنون همینجوری بهش میگم 

اصلا نمیدونم کارنامه من به چه دردش میخوره آخه