2777
2789
عنوان

زوج سمی !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 47 پست
دیگه قید خونه رو باید بزنه اره؟

خونه به کنار

قید زندگیش رو باید بزنه

دختره اگه بلد باشه و بخواد اذیت کنه شروع میکنه این بدبخت رو میذاره لای منگنه، اینقدر بهش فشار میاره که بنده خدا به غلط کردن بیفته

تباه شد رفت پسره کمرش شکست واقعا از سکوتش داریم میفهمیم خونه چن میلیارد پولشه این پسر دیگه مگه میت ...

بیچاره❤️‍🩹😔😓

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خونه به کنار قید زندگیش رو باید بزنه دختره اگه بلد باشه و بخواد اذیت کنه شروع میکنه این بدبخت رو م ...

بزارش لای منگنه که دوباره چیکار کنه؟ این که تباه شد رفت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز