2777
2789
عنوان

زوج سمی !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 47 پست

شایدم بخش زیادی از پول خونرو خود خانوم داده 

ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از کجا معلوم اگه خونه بنام پسره بود از این بلا بدترشو سر دختره نمیاورد

اون دیگه مال و اموال خودش بوده، زنش هدیه نداده 

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘                                                                                         
هر کسی؟! زن آدم هرکسه؟!

فعلا میبینی بعضیاشون هر کسی هستن

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘                                                                                         
عجبببب

کجاش عجیب بود؟ کسی که مال و اموال خودشه اختیارشم دست خودشه ولی کسی که هدیه میگیره باید لایق اون هدیه باشه نه تا تقی به توقی خورد بی جنبه بازی دربیاره و نشون بده لایق اون هدیه نبود

دلم آتیش گرفت براش

مطمئن باش این آقا وقتی خواسته این کارو انجام بده خیلیا بهش گفتن که نکن شک نکن که خانواده‌اش اصرار کردن که شیش دانگ رو به نام زنت نزن ولی قبول نکرده پس حالا شما هم اصلاً بهش فکر نکن انرژیتو روش نذار دلت نسوزه آدمی که احمقه باید تاوان حماقتشو بده

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز