ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من استیو هاروی رو میشناسم😅میگفت معلممون اینقدر مسخرم کرد جلو بچه ها گفته بود ارزوتون رو انشا بنویسید این بچه م نوشته بوده آرزو دارم مجری بشم میگفت اینقد تحقیرم کرد گفت تو با این لکنت؟ خیلی خندیدن بهم میگه حالا که مجری شدم و پولدار، هر سال کریسمس یه تلویزیون بزرگ براش میخرم میفرستم که بهتر من رو ببینه توش😅
نکات استیو هاروی:میگه بخاطر ترس از لکنت، لکنت میگیری... تمرین کن با خودت جلوی آینه. ارتباط چشمی با بقیه س که استرس میده و لکنت میگیری. وقتی یه مدت جلو اینه تمرین کردی، به یه آشنا بگو بیاد پیشت ولی بازم تو سمت اینه وایستا، اونم پشت سرت رو به اینه جفتتون تو آینه هستید ولی تو به چشمای اون نگاه نکن بازم به چشمای خودت نگاه کن و حرف بزن. اینجوری که هر چی میخوای بگی سه بار در آرامش برا خودت بگو بعدم موقع بازدم به بقیه بگو. کم کم وارد جمعهای بزرگتر شو.
بچه دوست ما نزدیک بوده تصادف کنه، در جا لکنت گرفته بردنش یه جا رو هول و ترس میگرفته!!!! یه جور ماساژ بوده. و میگه بابام تا من و بچه رو برسونه کلی حرف بارم کرده که چقد دنبال چرت و پرت میری... گفتم مشاوره خوبش نکرد حالا یه رگه فشارمیدن دیگه... خلاصه میگفت واقعا خوب شد بچه با همون یه بار. ولی اون لکنتش هم یهویی بود