2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

865 بازدید | 30 پست

بچه ها بیاین بگین هزینه سیسمونیتون چقدر شده و چقدر میشه ؟من خیلی استرس دارم خیلیم دلم نمیاد بابام اینا همش فشار روشون باشه اخه وضعیت مالی خوبی ندارن بعد دوتا برادر مجرد دیگم دارن اونام گناه دارن نمیشه که همش برا من باشه تازه دوساله قسط جهازمو تموم کرده 

تقریبا حالا سیسمونی چقدر میشع بچه ها اینم یه درده دیگه 😢

سرکوفتای جهازم هنوز تموم نشده حالا سرکوفت سیسمونی تازه شروع میشه امروز باشوهرم حرفشم میگه باید بابات همه چی بخره کم خرید نمیخام خودم میخرم و هیچکدوم هم حق ندارن پاشونو برارن تو خونه🥺اخه این مرد آدمه که ازش بچه دار هم شدم؟

عزیزم بستگی بخودت داره بعضیا کلی عروسک و تخت خواب این چیزا رو میگیرن ولی سمت ما کمد سیسمونی هست فقط و چیزای ضروری لباس دو طه تیکه عروسک اوضاع ناجوره میتونی خودت با ۷/۸ میلیون جمع جور کنی میتونیم با ۵۰ میلیون

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ای بابا چه شرایط سختی... شوهرت کاش کمی درک داشت و توقع زیادی نمیکرد

ما این رسم سیسمونی  رو نداریم...  و برا بچمون خودم و شوهرم  خریدیم

ولی الان واقعا قیمتا بالاس.. میتونی چیزای غیرضروری نخری

از اطرافیان بپرس چیا تو لیست سیسمونی خریدن که بی استفاده بوده

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
عزیزم بستگی بخودت داره بعضیا کلی عروسک و تخت خواب این چیزا رو میگیرن ولی سمت ما کمد سیسمونی هست فقط ...

اخه بخدا خواهر خودش با ده تومن سر و تهشو هم آورد این بشر چقدر میتونه رو داشته باشه منم بهش گفتم برا خودتون که میرسه ده تومن برا ما باید سنگ تموم بزاره؟سر اون جنی شد ده تومن کجا بود کلی بدو بیراه گفت...اصلا حالم خوب نیست

ای بابا چه شرایط سختی... شوهرت کاش کمی درک داشت و توقع زیادی نمیکرد ما این رسم سیسمونی  رو ...

خیلی قد و بی درکه بعضی وقتا میگم خدا نباید ب تو اصلا بچه میداد باید معیوب میبودی تا نسل بشری مثل تو منقرض بشه

چرا باید سیسمونی رو پدرتون بخرن؟

بگو ما رسم نداریم.

در حد هدیه هرچیزی دادن مثل بقیه. چه توقعی دارین تو این گرونی.

میتونید خودتون وام بگیرید و یا اگر پس انداز دارید بدین به مادرتون که یه چیزهایی بخرن ولی پدربچه بقیش رو تکمیل کنه 

بگو‌ رسم نداریم!

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
با صد تومن جمو جور میشه؟

اره بابا اوکیه 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چرا باید سیسمونی رو پدرتون بخرن؟ بگو ما رسم نداریم. در حد هدیه هرچیزی دادن مثل بقیه. چه توقعی داری ...

ندارم پس اندازم کجا بود با یه قرون دو قرون پس انداز میشه کرد...داشتم اصلا میدادم قابمکی بخرن 

اخه بخدا خواهر خودش با ده تومن سر و تهشو هم آورد این بشر چقدر میتونه رو داشته باشه منم بهش گفتم برا ...

اهمیت نده به حرفاش تو هر چی حساس تر بشی سوع استفاده میکنه