2777
2789

دوستان یکی از خواستگارام

خیلی ادعای دوست داشتنم رو داره!!

۳شب پیش یه حرفایی رو بهم زد که نباید می فهمیدم!

قرار بود که اسفند ماه بعد کنکور ارشدش با خانوادش بیان برای اشنایی!

بعد حرفایی که بهم زد

با مشاورم صحبت کردم

گفت برای اینکه موضعش مشخص بشه که حرفش حرفه

یا فقط دنبال سو استفادست!باهات تماس گرفت بهش بگو یا تا هفته ی بعد با خانوادت میای خواستگاری یا من دیگه ادامه نمیدم چون بهت اعتماد ندارم

دیشب پسره اومد جلو در خونم هرچقدر خواست باهام حرف بزنه

گفتم یا هفته ی بعد میای یا من دیگه نمی خوام ادامه بدم!

اولش گفت الان که اینطوری نمیشه

بعد که دید من رو موضعم هستم

گفت شماره ی پدرت رو بده باهاش حرف بزنم

گفتم اول باید با خانواده خودت حرف بزنی

و بیان بعد اگه اوکی بود با پدرم جداگانه حرف بزنی

اخرش گفت بهت خبر میدم!

اما مشاورم می گفت ۹۹ درصد نمیاد!

شما نظرتون چیه؟!بابت کاری که کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو نمی‌دونیم چه حرفایی یکم سخته 

ولی بنظرم کار عاقلانه ای کردی هم اینکه مشاوره گرفتی هم نشون دادی دختری هستی که باید تلاش کنه واسه رابطه باهات

بیاید قول بدیم هرگز ناامید نشیم و ادامه بدیم🤝🏻خدا بزرگتر از این حرفاست🤍

حرف مشاورت درست بوده ۵درصد احتمال اومدن داره

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه

میاد مشاوره این حرفو زده ک امیدوارت نکنه این تکنیکشونه خبر بدو بیشتر احتمال میدن ک راحت تر باهاش کنار بیای

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛