2777
2789
عنوان

مادران گرامی....

120 بازدید | 15 پست

ازتون میخام راهنملیی کنید نه سرزنش🙏

من۱۴سالمه ظرف شستن بعدازظهر،جاروزدن پذیرایی واشپزخانه ودوتااتاقا وجاروزدن حیاط80درصدبامنه

همچنین تازدن لباس ها

گردگیریم (بیشتراوقات)

تمیزکردن داخل یخچال....

مرتب کردن اتاق.

درسهای خودمم هست....

به نطرتون الان کارهایی ک من انجام میدم وطیفست؟🤔

یاکمک کردنه؟

بگم اوناییم که نگفتم99تا100ررصداوقات بامنه وحای انحام ندادنش ممکنه باف.ح.ش همراه باشه که اونم80درصده🥲

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️

عزیزدلم تو خیلی خانمی با این سن کم انقدر کمک میکنی...مامانت باید قدرتو بدونه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزدلم تو خیلی خانمی با این سن کم انقدر کمک میکنی...مامانت باید قدرتو بدونه

دیروز۶صبح بیدارشدم تاشب،شب دیگه خوابم رفت طرفارونشستم که خیلی کم پیش میاشب بیدارم کرده ودعوامکنه.

اینم بگم ک داخل ظرف شستن گمکم می کنه اماخب...

دیروز۶صبح بیدارشدم تاشب،شب دیگه خوابم رفت طرفارونشستم که خیلی کم پیش میاشب بیدارم کرده ودعوامکنه. ا ...

چی بگم خوشگلم😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مادرت چکاره ست اونوقت این وسط!!

ناهارحاضرکردن،صبح ظرف مشوره،لباس مشوره وکلاس خیاطی وخیاطی وابیاری ورسیدگی ب مرعا ک خودمم انجام میدم مورداخریو

مامانت خونه داره یا شاغل؟ مرتب کردن لباس کمد  و اتاق خودت  وظیفه شما هست . ظرف شستن و جارو ...

لباس وکمدواتاق خودم نه.کلااتاق ندارم همه لباسا مرتب کردن حال...

عزیزم برا خودت خانمی، مامانت باید قدرت و بدونه 

بخدا همسن تو بودم هیچکاری نمیکردم جز شستن لباسای خودم 

مامانم هم چیزی بم نمیگفت اصن بعضی وقتاهم خودش لباسام میشست 

کاش میشد مرد بی آنکه مادر بفهمد....... 
عزیزم برا خودت خانمی، مامانت باید قدرت و بدونه  بخدا همسن تو بودم هیچکاری نمیکردم جز شستن لباس ...

مشکل اینه ک دخترعموم همسنیم اون کاری می کنه...

ناهارحاضرکردن،صبح ظرف مشوره،لباس مشوره وکلاس خیاطی وخیاطی وابیاری ورسیدگی ب مرعا ک خودمم انجام میدم ...

خب فکر کردم فقط تو داری کار میکنی نه عزیزم وظیفه هیچ فرزندی نیست ولی خیلی کار خوبی میکنی کمک حال مادری ..من مامانت بودم هرروز برات هدیه کوچیک میخریدم کیک درست میکردم بغلت میکردم کلی بوس از کلت مادر خدا خیرت بده ...ولی من اگه دختر داشتم نمیزاشتم دست به هیچی بزنه میزاشتم خوشیشو کنه بعدا که میره سرخونه زندگیش هی باید بشوره بسابه اونوقت میره خونه شوهر میگه خونه پدر کار میکردم اینجا هم کار غصه میخورد بچه .خدا اجرت بده یه شوهر خوب قسمتت شه که خودتم نخوای دیگه کار کنی 

خب فکر کردم فقط تو داری کار میکنی نه عزیزم وظیفه هیچ فرزندی نیست ولی خیلی کار خوبی میکنی کمک حال ماد ...

میگه که وظیفته...

همشم به خاطردخترعمومه وطرز فکر**مادرم

میگه که وظیفته... همشم به خاطردخترعمومه وطرز فکر**مادرم

نه کارش اشتباست ..دخترو خجالتی بار میاره همه بچشم یه دختره که کار میکنه میبینش هرجا میره بهش میگن بلند شو ظرف بشور اینو بیار اونو بیار..

نه کارش اشتباست ..دخترو خجالتی بار میاره همه بچشم یه دختره که کار میکنه میبینش هرجا میره بهش میگن بل ...

اتفاقا بابامم ی جورایی مهنونی وظیفم میدونه میگه چرابلندنمیشیی😶