2777
2789
عنوان

درمان عفونت..

514 بازدید | 10 پست

خانما برا عفونت ادراری میگن سرکه بریزید تو اب بشینین داخلش چند دقیقه . منظور همون سرکه سیب هست؟ یا سرکه سفید .؟؟؟ من ب شوهرم گفتم بخره سرکه سیب خریده🥲

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرکه ی سفید باید باشه من دکترم بهم گفت دو بار در روز هر بار ده دقیقه بشین تو آب و سرکه 

البته در کنارش هم دارو داد سرکه ی تنها تاثیر خاصی نداره اگه عفونت قارچی و شدید باشه 

ب جاش رعایت کن لباس زیرنخی بپوش تندتندعوضش کن.  ازژل بهداشتی استفاده کن.اگه میتونی باسشوارم خو ...

همه اینکارارو میکنم هر روزم لباس زیرمو عوض میکنم اصلا هیچ وقت عفونت نداشتم الان ۳ . ۴ روز هست عفونت ادراری گرفتم🥲

سرکه ی سفید باید باشه من دکترم بهم گفت دو بار در روز هر بار ده دقیقه بشین تو آب و سرکه  البته ...

یعنی داخل سرکه سیب نشینم؟ منم دیدم دکتر ب مامانم گفته بود گفتم امتحان کنم ببینم چی میشه

سلام عزیزدلم🥰😍

امیدوارم حالت خوب باشه😍😍😍😍

من یه کاربر جدید هستم و خیلی خیلی خوشحالم در جمع شما خوبان و عزیزان حضور دارم🥰😍😘❤

❌️❌️❌️❌️برای عفونت هرگز هرگززززززرر هرگزززززززززز تو سرکه نشینید چون روش کاملا نامناسبی هست❌️❌️❌️❌️ 

بنده تجربه شخصی خودمو در مورد عفونت در اختیارتون میزارم

من اوایل که دچار عفونت شدم دکتر برام میترونیدازول و چند تا داروی دیگه به اضافه یه ژل شست و شو تجویز کردن که من سر موقع هر هشت ساعت یک بار دقیق میخوردم در ابتدا خوب بود اما عوارض میترونیدازول این بود که سردرد میگرفتم و همش احساس خواب آلودگی داشتم و دوس داشتم بخوابم خب این دارو اولش خوب بود اما باز عفونتم برگشت و تصمیم گرفتم به داروهای گیاهی و عطاری رجوع کنم  این روشی که بهتون میگم رو امتحان کنید قطعا و بدون شک جواب خواهید گرفت

1️⃣ اول اینکه بابونه بخرید دم کنید بریزید داخل یه لگن تمیز بشینید داخلش

2️⃣ به مدت چهل روز پشت سر هم بابونه بخورید تا عفونتا رو کامل از بدنتون دفع کنه

3️⃣ روش سوم اینکه به مدت چهل روز گل ختمی، گل سرخ و پونه کوهی رو تهیه کنید ک و هر روز دم کنید و میل بفرمایید که این رش آخرو به شدت تایید میکنم✅️✅️✅️✅️

نکته بسیار مهم دیگه ای میخوام اضاف کنم و حتما بهش توجه داشتید باشید

1️⃣ اول اینکه حتما بعد از هر سرویس بهداشتی خودتون رو با دستمال خشک کنید ❌️❌️❌️❌️ دستمال کاغذی نه به هیچ عنوان ممنوع❌️❌️❌️❌️ از دستمال های حوله ای برای خشک کردن خودتون استفاده کنید و هر روز اونو با صابون بشورید و توی آفتاب پهن کنید ترجیحا بعدش اتو بزنید اون دستمالو چون وقتی خودتونو خشک نمی کنید واژنی که نم دار یا خیس باشه یه محیط کاملا مناسب برای رشد باکتری ها و در نتیجه ابتلای شما به عفونت میشه

2️⃣ دوم اینکه در دوران پریودی حتما به طور مرتب هر سه الی پنج ساعت یکبار نوار بهداشتیتون رو عوض کنید اگر براتون امکانش هست از پدهای پارچه ای استفاده کنید چون سالم تر هست و به سلامتیتون آسیب نمیرسونه اگر خواستید لینک پیجی که خودم ازش سفارش میدمو براتون میفرستم

3️⃣ سوم اینکه از لباس زیر های نخی استفاده کنید تو خونه هرگز و به هیچ وجه لباس زیر نپیوشید لباس زیر ها رو بعد از شست و شو و پهن کردن توی آفتاب اتو بزنید

4️⃣ چهارم اینکه موقع شیو کردن ناحیه ممنوعه حتما حتماااااااا حتمااااااااااا از ژیلت تمیز تاکید میکنم کاملا تمیز استفاده کنید حواستون باشه خون نیاد چون باعث عفونت میشه

اگرم لیزر میرید که حتما حواستون باشه که همه چی تمیز باشه

5️⃣ پنجم اینکه اگر متاهل هستید و رابطه دارید حتما از سلامت همسرتون مطمئن بشید چون ممکنه هر دوتون دچار عفونت باشید و به هم انتقال بدید

6️⃣ ششم اینکه یه ژل شست و شوی مناسب با مشورت با دکتر یا داروخانه بخرید من خودم Eviderm استفاده میکنم ژل شست و شوی بانوان اویدرم هفته ای دو الی سه بار خودتون رو با اون بشورید این ژل آسیبی به باکتری های مفید واژن نمیزنه و فقط باکتری های غیر مفید رو از بین میبره

امیدوارم صحبت ها و تجربه هام براتون مفید واقع بشه

هر سئوال دیگه ای دارید در خدمتم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

شاد، 

سلامت

و تندرست باشید🌸🌱🌱🌱🌱