2777
2789
عنوان

بارداری...

301 بازدید | 17 پست

سلام خانوما

من ۹ روزه عقب انداختم🤦🏻البته ک منظم نیست پریودم

ولی انقد دگ طول نمیکشید

علائمم اینه ک شبا میخوام بخوابم انگار نفس تنگی دارم باید زیر سرم بالا باشه تا بتونم بخوابم😶

و اینکه ترشح دارم خیلی🤦🏻

ماه های قبل فقط تایم تخمک گذاری ترشح داشتم ک این ماهم داشتم وسط سیکلم

ولی الان بیشتر از یه هفته اس که ترشح دارم😶

هیچ علائم پریود ندارم فقط اگ یکم سرپا باشم یا کار کنم زیر دلم و کمرم درد میکنن🥲

دیشبم سرگیجه و حالت تهوع داشتم😶🤦🏻

بی بی چک زدم روز شیشم اولش منفی بود منم انداختمش رفتم😂بعد نیم ساعت اومدم دیدم یه هاله خیلی کم رنگ داره فک کردم توهمه اما شوهرم دید اون هاله رو

دیروز ظهر دوباره بی بی زدم ولی منفی بود😶

میترسم برم آز منفی شه🥲

سلام عزیزم یا عفونت داری یا بارداری، ان شاءالله مورد دوم باشه منم علائمم مثل توئه فقط ترشحاتم کمه

سلام گلم

اخه عفونت باید یه خارشی سوزشی بوی بدی😂

انشاالله دوتامون باردار باشیم🥺❤️

ازمایشای قبل بارداری رو ماه قبل دادم هیچ مشکلی نبود🥺

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام گلم اخه عفونت باید یه خارشی سوزشی بوی بدی😂 انشاالله دوتامون باردار باشیم🥺❤️ ازمایشای قبل ب ...

خب خداروشکر که چیزی نبود امیدوارم باردار باشی عزیزدلم من که خیلی استرسشو دارم کی میشه انتظار سخته🙁

واییی انشااالله عزیزم از موعد پریودت گذشته؟

نه هنوز عزیزم 

هفت روز دیگه پریود میشم ، بخدا اگه شمایی که الان دارم باهاش صحبت میکنم باردار باشید و خودمم ایندفعه نشه از ته دل برات خوشحال میشم ان شاءالله خدا برات بخواد هر چه سریعتر دوتا قلب توی بدنت بتپه 💛😍

برا منم اگه قابل دونستی دعا کن 

نه هنوز عزیزم  هفت روز دیگه پریود میشم ، بخدا اگه شمایی که الان دارم باهاش صحبت میکنم باردار ب ...

قربون قلب مهربونت بشم من😍😘

انشاالله که هم من و هم شما بارداریم😍😍😍😍

هر چی شد به منم همینجا بگو عزیزدلم❤️

قربون قلب مهربونت بشم من😍😘 انشاالله که هم من و هم شما بارداریم😍😍😍😍 هر چی شد به منم همینجا بگ ...

قلب توئه که مهربونه مطمئن باش 

توکل به خدا عزیزم ان شاءالله هر چی خیره برامون پیش بیاد  💛😍