2777
2789
[QUOTE=327091363]من الگوی خوبی نمیشم واست 😔 از رو من تقلب کنی جات میشه گوشه جهنم بقل دست خودم 🤣 💔 ...

مگه نوبه نکردی؟ 🤣🤣🤣 

داف بودن دردسر داره 🥴😂 

«🤓» این عینک بیشتر بهت میاد اونو دربیار 🤣 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 
مگه نوبه نکردی؟ 🤣🤣🤣  داف بودن دردسر داره 🥴😂  «🤓» این عینک بیشتر بهت میاد اونو دربی ...

توبه گرگ مرگه😂😂😂

هعی میدونم دافم نشدیم بدونیم دردسر چیه😂

ن اینو زدم😎ی عصا هم خریدم میخوام برم سر چهار راه😂😂😂

🦋ی پروانه تو ی دشت پر از گل 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توبه گرگ مرگه😂😂😂 هعی میدونم دافم نشدیم بدونیم دردسر چیه😂 ن اینو زدم😎ی عصا هم خریدم میخوام برم ...

خاااک 🤣 

خوبه نشدی دردسرش زیاده 🤣🤣 سرچهاراه براچی 😞🤣 نرو لیاقتت بیشتر از اینه 😹🤝 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 
خاااک 🤣  خوبه نشدی دردسرش زیاده 🤣🤣 سرچهاراه براچی 😞🤣 نرو لیاقتت بیشتر از اینه 😹🤝

😂😂😂خاک و کوفت 

میخوام برم دزدی الکی عینک بزنم بگن نابیناس جیبشونو بزنم😂😂

🦋ی پروانه تو ی دشت پر از گل 

😂😂😂خاک و کوفت  میخوام برم دزدی الکی عینک بزنم بگن نابیناس جیبشونو بزنم😂😂

😔🤣🤣🤣 

حتما برو 😂 پلیس میگیره میبرت یجایی که دست هیچکسی بهت نرسه 😹💔🤝 

😂😂😂اخ جووووون میبرتممممممم اب خنک بخورممممم💃💃💃

بعدش میری جهنم آب جوش میخوری 😐🤣🤣🤣

😂😂😂اب جوش برا گلو درد خوبه یادم باشه لیمو همراهم ببرم😌یکمم عسل از بهشتی ها قرض میگرم😂

مگه پارتی میخوای بگیری 😐🤝🤣🤣 ناسلامتی جهنمهااااا 🤣

من با شماره مامانبزرگامم اومدم این دیگه تنها شماره در دسترسه مال پسرخالمه😂😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

کاربری خاموش بودم به اکانت داشتم که اصلا کامنت نمیگذاشتم کلا رمزش یادم رفت 

دیگه با این کاربری اومدم یباررکاامنت گذاشتم دیگه همیشه میزارم

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...