2821
2789
عنوان

حالت گیجی

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 26 پست
مال دختر منم دورانی نبود  ب یک طرف کشیده میشد و حالت منگی داشت  بسته ب اینکه کدوم کانال ...

آره منم حالت منگی و گیجی هست دکتری نمونده که نرفته باشم حتی شنوایی سنجی هم رفتم مانور داد یکبار هیچ تغییری نکردم

آره منم حالت منگی و گیجی هست دکتری نمونده که نرفته باشم حتی شنوایی سنجی هم رفتم مانور داد یکبار هیچ ...

مانور شش حالت داره برای هر گوش 

باید بتونه تشخیص بده کدوم کانال درگیر هست 

خودت تو نت سرچ کن در موردش تحقیق کن تا دستت بیاد 

دختر من بعد مانور گیجیش از بین رفت میگفت انگار تو مغزم مه بود واقعی نبود

فعلا امضا ندارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مانور شش حالت داره برای هر گوش  باید بتونه تشخیص بده کدوم کانال درگیر هست  خودت تو نت سر ...

آره منم همینطورم تمرکز ندارم چشمام تار میبینه حس میکنم روی یه بند باریک دارم راه میرم هر لحظه ممکنه بیافتم حافظم ضعیف شده افسردگی هم گرفتم چون ۳ ساله اینطورم

دکتر با دستگاه خاصی تشخیص داد کدوم کانال درگیر بوده؟

مانور شش حالت داره برای هر گوش  باید بتونه تشخیص بده کدوم کانال درگیر هست  خودت تو نت سر ...

روزای اول وقتی راه میرفتم حس میکردم یه چیزی توی فرق سرم تکون میخوره حس میکردم مغزم داره تکون میخوره

آره منم همینطورم تمرکز ندارم چشمام تار میبینه حس میکنم روی یه بند باریک دارم راه میرم هر لحظه ممکنه ...

نه فقط با همون مانور 

ببین وقتی حالت مانور میگرفتش چشماش ب شدت تکون‌میخورد و سرش گیج میرفت تو همون حالت نگهش میداشت تا سرگیجه رفع بشه بعد مانور انجام‌میداد روش 

دختر من درس میخوند میگفت نمیفهمم چی میخونم انگار ذهنم‌مه الوده 

والا نمیدونم چی بگم بگرد یک شنوایی سنج یا یک دکتر گوش حلق بینی که وارددباشه پیدا کن 

این دکتر که دخترم بردم زیر نظر یک‌متخصص که از خارج امده بود سالها اینو تمرین کرده بود اون محسن احدی که بالا دادم برای تهران ایشونم با همین سر کلاس این دکتر بودند 

من اولش اعتماد نکردم‌چون شنوایی سنج بود اما وقتی ادامه دار شد و بردم خداروشکر خوب شد 

چند تا دوستان همسرم رفتن پیششون خوب شدند یکیشون که سالها سرگیجه داشت 

فعلا امضا ندارم
نه فقط با همون مانور  ببین وقتی حالت مانور میگرفتش چشماش ب شدت تکون‌میخورد و سرش گیج میرفت تو ...

پس حتما یه جای خوب میرم ممنونم که جواب دادید انشالله همیشه تن خودتون و عزیزاتون سالم باشه

نه فقط با همون مانور  ببین وقتی حالت مانور میگرفتش چشماش ب شدت تکون‌میخورد و سرش گیج میرفت تو ...

ببخشید من یه سوال دیگه هم دارم من وقتی سرم مدت طولانی پایین باشه کاری انجام بدم بعدش که سرمو بیارم بالا گیج ترم دختر شمام همینطوری بود؟ببخشید خیلی سوال میپرسم آخه اینقدر دکتر رفتم دیگه خسته شدم میخوام مطمئن باشم باید چه دکتر برم ۲تا داخلی رفتم ۳تا گوش و حلق و بینی رفتم ۵ تا دکتر مغز و اعصاب رفتم دوتا فیزیوتراپی رفتم دوتا دکتر جراح فک و صورت و دندون رفتم گفتم شاید دندونم مشکلی داره عفونتش به گوش بزنه اینقدر دکتر رفتم دیگه جرات ندارم به شوهرم بگم میخوام دکتر برم

ببخشید من یه سوال دیگه هم دارم من وقتی سرم مدت طولانی پایین باشه کاری انجام بدم بعدش که سرمو بیارم ب ...

اره عزیزم بدتر میشد 

ببین حتی مانور انجام داد بهش گفت نباید طولانی سرت پایین باشه هر چند دقیقه بیار بالا ب چپ و راست و بالا پایین ازوم حرکت بدا که کریستالها جا ب جا نشه 

تو تایپیک هام هست همه رو نوشتم شاید ب درد کسی بخوره 

من‌پارسال سرش خیلی اذیت شدم و ب قول شماها خیلی جاها رفتم باز خدا بهم رحم کرد 

فعلا امضا ندارم
اره عزیزم بدتر میشد  ببین حتی مانور انجام داد بهش گفت نباید طولانی سرت پایین باشه هر چند دقیقه ...

آره واقعا خیلی سخته من بخدا دکترا دیگه از مطبشون بیرونم میکنن درمونده شدم

تاپیکاتون رو دیدم ولی چون گفته بودید سرگیجه شدید داره فکر میکردم سرگیجه دورانی بوده

ن چرخشی نبود اتفاقا منگ بود بیشتر دکتر مال دخترم نگفت دارو داد بیفایده بود فقط موقت بود اخر سر یک شن ...

سلام منم میخام برم کلاس دهم ی ذره نمیتونم. تمرکز کنم حس گیجی و منگی دارم صد تا مغز و اعصاب رفتم تورخدا تجربه دارید کمک کننید

سلام منم میخام برم کلاس دهم ی ذره نمیتونم. تمرکز کنم حس گیجی و منگی دارم صد تا مغز و اعصاب رفتم تورخ ...

عزیزم تو تایپیک هام هست تجربیاتم 

مانور کریستالهای گوش سرچ کنید میاد باید بری پیش کسی برات تشخیص بده 

فعلا امضا ندارم