2821
2789
عنوان

حالت گیجی

840 بازدید | 26 پست

اولش با ی حالتی شبیه به سرگیجه شروع شد اجسام دور سرم نمیچرخید تعادل هم داشتم فقط سرمو تکون میداد یا پایین میگرفتم سنگین میشد و اطرافم انگار موج دار بود با استراحت خوب شد ولی سنگینی سر و حالت منگیش نزدیک به ۸ماهه تموم نمیشه دائمی نیست گاهی میاد و میره فقط آزار دهندس

دکتر هم گوش و حلق رفتم گفتن از گوشه اما من قبلا پانیک داشتم و الان کمی وسواس فکری و اضطراب

کسانی که مشکل گوش داشتین این حالت سنگینی چقدر باهاتون مونده؟چجوری کنترلش کنم؟

هربار که این حالت میشم چشام یجوریه نه درست میتونم تمرکز کنم نه نگاه کنم فقط باید دراز بکشم

اگر تجربه ای دارین بهم بگین

دختر من بوده 

احساسی منگی 

درس میخوند نمیفهمید 

گاهی همراه سر گیجه دارو میخورد بهتر بود بعد برمیگشت 

کریستالهای گوشش جاب جا شده بود مانور گوش انجام داد درست شد

فعلا امضا ندارم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دختر من بوده  احساسی منگی  درس میخوند نمیفهمید  گاهی همراه سر گیجه دارو میخورد بهت ...

مال من نگفتن از کریستال گوشه گفتن از گوش داخلی یا میانی نمیدونم انگار آب پشت گوش غلیظ میشه

از کریستال باشه سرگیجش چرخشیه ولی به راهتی با مانور درمان میشه مال من که همینجور مونده🥺

منم اینطوری میشن بعضی وقتا یا از استرسمه یا گرما اذیتم میکنه ولی دقیقا مثل تو میشم. چندین ساله که ا ...

خوب رو کیفیت زندگیت تاثیر نذاشته؟☹

من اینجوری باشم غذاهم نمیتونم درست کنم

مال من نگفتن از کریستال گوشه گفتن از گوش داخلی یا میانی نمیدونم انگار آب پشت گوش غلیظ میشه از کریست ...

ن چرخشی نبود اتفاقا 

منگ بود بیشتر 

دکتر مال دخترم نگفت دارو داد بیفایده بود فقط موقت بود اخر سر یک شنوایی سنج براش تشخیص داد و درمان کرد 

زالو و حجامت پشت گوش اگر برای غلظت باشه خوبه یک تحقیقی در موردش بکن

فعلا امضا ندارم
ن چرخشی نبود اتفاقا  منگ بود بیشتر  دکتر مال دخترم نگفت دارو داد بیفایده بود فقط موقت بو ...

پس اگر شنوایی سنجی هم برم میفهمن حتما میرم

آره منم بتاهیستین دادن تا میخورم بهترم بعدش برمیگرده نمک و چربی هم نمیخورم آبم زیاد میخورم

بازم منگم میخوام غذا درست کنم منگم میخوام تو گوشی بچرخم یهو منگ میشه میخوام کتاب بخونم یهو این حالت میشم دیگه هیچی نمیفهمم سرم ی حالت بدی میگیره فقط باید چشمام ببندم و بخوابم

پس اگر شنوایی سنجی هم برم میفهمن حتما میرم آره منم بتاهیستین دادن تا میخورم بهترم بعدش برمیگرده نمک ...

علایمت دقیقا شبیه دختر من هست 

فقط پیش کسی برو وارد باشه رو مانور سرگیجه 

تست بگیره میفهمه 

تو تایپیک هام هست کامل برو بخون

فعلا امضا ندارم
نه من جنوبم ولی خوزستان دخترتون کامل خوب شد؟دقیقا سرگیجه هاش چطوری بود؟

نه من استان بوشهرم 

بستکی داره کدوم کانال درگیر باشه ۶ تا کانال وجود داره دختر من ۴ تا کانالش درگیر بود 

اره خداروشکر خوب شد فقط مراقب میخواد بعدش 

البته هر روز فقط دو تا مانور میشه انجام داد 

فعلا امضا ندارم
نه من استان بوشهرم  بستکی داره کدوم کانال درگیر باشه ۶ تا کانال وجود داره دختر من ۴ تا کانالش ...

من سرگیجه دورانی ندارم آخه وقتی رفتم شنوایی سنجی بهم گفت سرگیجه دورانی نداری پس از گوش نیست ولی خب همه چی چک کردم از هیچی نبوده

من سرگیجه دورانی ندارم آخه وقتی رفتم شنوایی سنجی بهم گفت سرگیجه دورانی نداری پس از گوش نیست ولی خب ه ...

مال دختر منم دورانی نبود 

ب یک طرف کشیده میشد و حالت منگی داشت 

بسته ب اینکه کدوم کانال درگیر باشه فرق داره 

فعلا امضا ندارم