2777
2789
عنوان

فوت همسر😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 33543 بازدید | 331 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهی آمین عزیزم خدا بچه های تورم نگه دارع

فدات

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
اخه  خدا عوضشو بده بهتون ولی به یتیم ریسدن خیلی تو زندگی برکت میاره دست خدا رو سرتون 💓🌱

ممنون

مساله خود اون دختر(که اونم از حدش خارج شده و دو قورت و نیمش ازمون باقیه)نیست.مساله بی شعوری و بی مسئولیتی بقیه عموها و عمه هاست.حتی بابا بزرگش تا روزی که زنده بود به خودش نمیدید ی دونه مداد برا نوه اش بخره.الانم که مادرشوهرم خودشو عین بختک انداخته فکر میکنه فقط همین ی بچه رو داره! خدا خودش ما رو از شر اینا نجات بده

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای اسی وقتی خبرو شنیدی چ حالی شدی برا اون لحظت دلم رف برات. باین سن کم . خدا صبر زینبیت بده . ازت میخام برا زندگی ی پسربچه هشت ساله دعا کنی چون خدا رو بهت نزدیک میبینم. پدر این بچه از دنیا اومدن تا الان  نخاسته بچشو و ندیده هرگز. تو یک شهر اونم.نفرین هم لایقش نیس بچه میگه پدر میخام ی بابای جدید دعاکن یکی قسمتشون بشه پسر شما هم عاقبت بخیر بشع عزیز 

کاش و هزار کاش باباش بود و امثال این موجود بی وجود میرفتن

وای اسی وقتی خبرو شنیدی چ حالی شدی برا اون لحظت دلم رف برات. باین سن کم . خدا صبر زینبیت بده . ازت م ...

😭😔

دنیا خیلی ظالمه خدا به اونا هم رحم کنه به منم همین طور

هنوزم هستی توسایت؟

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.