2777
2789
عنوان

فوت همسر😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 33543 بازدید | 331 پست
انشاءالله که همه چی درست میشه عزیزم توکل به اون بالایی

خدا بهت صبر بده واقعا دلت خییییییلی بزرگه ...من همسرم مجبوره ی هفته بره یجایی ک از نظر امنیتی مشکل داره واقعا خیلی سختمه افکار منفی ذهنمو پرکرده دوتابچه هم دارم...... ازته دل دعا میکنم خوشبخت بشی.  ایشالا پسرت بزرگ شه قدر همچین مادر قوی ایو بدونه. غصه نخور پسرت ک بدنیا بیاد برات میشه ی تکیه گاه برات ی همدمه قول میدم بهت❤️❤️❤️

همه موجودات ميميرن بجز خدا

اميد انسانها فقط بايد به خدا باشه

خدا خودش با يا بي اطرافيان مراقبمونه و ما رو فراموش نميكنه

توكل به خدا باشه هيچ مشكلي پيش نمياد

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح جمعه ۲۹ دی بود منو گذاشت خونه مادرم ۵ دقیقه بعد من تصادف کرد (کارمند اداره برق بود سیمبان )

بمیرم خدا صبرت بده😔

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 
عزیزم خدا بهت صبر بده🖤 ایشالله مال من بمیره😤

چرا ؟🫠

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
خیلی رو مخه😤😐

دیدم تو ی تاپیک گفتی با عشق ازدواج کردی .. در این حد که ارزوی مرگشو کنی؟

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
رلم بوده ک شده شوهرم، اره😐🤣

چطوری دلت میاد 🫠

این تاپیک مال خیلی وقت پیشه عجیبه دوباره به روز شده! ۱۸ سالشه.با مادرشوهرم زندگی میکنه ولی خرجش تفر ...

اخه 

خدا عوضشو بده بهتون ولی به یتیم ریسدن خیلی تو زندگی برکت میاره

دست خدا رو سرتون 💓🌱

خدا بهت صبر بده واقعا دلت خییییییلی بزرگه ...من همسرم مجبوره ی هفته بره یجایی ک از نظر امنیتی مشکل د ...

خیلی ممنونم عزیزم الهی آمین

خدا خانوادتو بچه هاتو برات نگه داره