2777
2789
عنوان

فوت همسر😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 33546 بازدید | 331 پست
دقیقا یه زمانی آرزوم بود بچه دار بشم از کسیکه عاشقشم 😭😭😭😭😔 من قبل این بارداری یه بار باردار شد ...

الهي بميرم واسه اون دل عاشقت الهي ثمره عشقت صحيح و سالم بياد تو بغلت ميدونم خيلي غم بزرگيه فقط ميتونم بگم خانم زينب جان كمكت كنه

حكمت بوده من تاپيك شما رو ببينم اينقدر بيقراري نكنم 

😭ازتون خواهش ميكنم با اين همه عشقي كه به همسرت داشتي واسه منم دعا كنيد مجتباي منم با اراده و محكم بشه بياد سمتم موانع حل بشه🙏🥺

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا پدرتونو بیامرزه بهتونم صبر بده  هیچ وقت این حرف و نزن اینو بدون داغ همسرم خیلی خیلی ...

مرسی عزیزم 

من بعد ۱۱ سال با داغ تازه پدرم با بچه ۵ سال و یه دونه تو شکمم آواره و بی پول موندم اون عوضی مگه براش مهمه در حال حاضر منتظرم شرایط دکترم اوکی بشه برم وکیل بگیرم واسه مهریه مردنش راحت تره تا طلاق 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
الهي بميرم واسه اون دل عاشقت الهي ثمره عشقت صحيح و سالم بياد تو بغلت ميدونم خيلي غم بزرگيه فقط ميتون ...

ممنونم عزیز دلم الهی آمین 

میگن خدا حرف خانمای باردارو زود میشنوه منم که داغ دیده ..

منم از ته دل از خدا میخوام که خدا هر چی صلاحته برات ببخشه و به حاجت دلت برسونه 

مرسی عزیزم  من بعد ۱۱ سال با داغ تازه پدرم با بچه ۵ سال و یه دونه تو شکمم آواره و بی پول موندم ...

ای عزیزم مصلحت خدارو شکر نمیدونم توی چیه این مصیبت های خدا مصلحت هست که درد یکی دیگه آرزوی یکی دیگه است همه رو یه جوری خدا امتحان میکنه و عذاب میده😔

ای عزیزم مصلحت خدارو شکر نمیدونم توی چیه این مصیبت های خدا مصلحت هست که درد یکی دیگه آرزوی یکی دیگه ...

دقیقا عزیزم اگه آدم اینجوری به زندگی نگاه کنه اصلا غصه نمیخوره من همش میتونم بشینم گریه کنم خودم بکشم برای پدرم ولی میگم آیا چیزی عوض میشه ؟ آیا بابام زنده میشه ؟ و آیا بابام راضی داره من خودم بچه هام زجر بدم ؟ البته که هر شب موقع خواب بی هوا اشک میاد آدم هر چقدر فکر نکنه 

ولی فقط اینو میدونم اگه بخوای فکرش کنی نابود میشی بگرد ببین چند نفر مثل تو بودن عزیزم و اینکه غم هیچ وقت پایدار نیس 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
دقیقا عزیزم اگه آدم اینجوری به زندگی نگاه کنه اصلا غصه نمیخوره من همش میتونم بشینم گریه کنم خودم بکش ...

همه ی حرفاتون صحیح اونیکه درد و میده درمونشم میده خدا به همه بنده هاش رحم کنه و نجاتشون بده نزاره توی منجلاب تاریکی بیوفتن

ممنونم عزیز دلم الهی آمین  میگن خدا حرف خانمای باردارو زود میشنوه منم که داغ دیده .. منم ا ...

تو رو به علي اصغر امام حسين جانم واسه همه ما ها كه مانع داريم براي ازدواجمون الان و موقع فارغ شدنت دعا بكن🙏🥺

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
همه ی حرفاتون صحیح اونیکه درد و میده درمونشم میده خدا به همه بنده هاش رحم کنه و نجاتشون بده نزاره تو ...

انشالله عزیزم صبور باش و اینکه دکتر به من قرص اعصاب داد گفت بچت وگرنه سالم دنیا نمیاری مدتی گذشت اینکه هم میتونم رو فکرم کنترل داشته باشم هم میگم الان غصه نخورم بزار دنیا بیاد عذاداری برای بابام کنم 💔

تو رو به علي اصغر امام حسين جانم واسه همه ما ها كه مانع داريم براي ازدواجمون الان و موقع فارغ ش ...

الهی که به حاجت های دلتون برسین عزیزم امام حسین خودش حاجت رواتون کنه

انشالله عزیزم صبور باش و اینکه دکتر به من قرص اعصاب داد گفت بچت وگرنه سالم دنیا نمیاری مدتی گذشت این ...

انشاءالله که همه چی درست میشه عزیزم توکل به اون بالایی

انشاءالله که همه چی درست میشه عزیزم توکل به اون بالایی

انشالله عزیزم خدا بچت سالم بزارن تو دامنت